Haszprus

iwiw - kit ismerhetek?

©   Haszprus   |   hwsw iwiw

Az milyen, hogy a keresés alatti ~5 soros random másodszintű ismerősökből összeállított listát megnövelték 9 sorosra, majd eladják Régóta követelt Kit ismerhetek menüpont címen egy ordas fanta hirdetés, és kamu fanta júzer, kamu linkek társaságában?

Ha iwiw meghívó, vagy myvip meghívó amit keresel, akkor tudnod kell: nem küldünk egyiket se. Semmi közünk az iwiwhez vagy a myviphez.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

A délelőtt során nekem 2x behalt és nagy valószínűséggel ez okozta az akkori bődületes belassulást, ami most elmúlt és rögtön 5 új ismerős talált rám. Hmm... ők buták! Nem vették észre, hogy előtte a Keresés-re bökve is elkaphattak volna.
Egyébként tényleg gány dolog már ez. Meg a Fanta Szőlő is fosizű ahhoz, hogy ekkora valagat kerítsenek már neki Mindegy a pénz diktál...

engem elkapott a mereg oszt legyalultam az accomat iwiw-rol. ugyis tokom televolt mar, hogy minden ember be akar ikszelni ismerosnek, amikor meg az eletbe nem lattam, csak egyszer talan futolag. most egyel kevesebb rendszeresen latogatott oldal van a listan

Engem is egyre többen ikszelnek egypálcás ismerősök, sőt, már keverem is őket (múltkor egy csajt annak néztem, akivel volt egy randim, és írtam neki, erre szólt, hogy ő nem az...). De ez a Kit Ismerhetek télleg szar, ráadásul +1ikon, ami még ki is van emelve, és ezért nem tetszik. Megbontja az esztétikai összhangot!

balu Te balu, nem volt meg még véletlenül a meghívód?

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...