Haszprus

tele a ...

©   Haszprus   |   life

esik az eső. változásokra van szükség. mármint a suli terén. mit keresek ilyenkor ébren? minek foglalkozok ezzel a bloggal? az utf8-cal meg a f***** tele. újabb megoldandó probléma, újabb elveszett órák. elveszett tárgyak? borúlátás.

nyomatni kell a sulit mert kicsit lazábbra vettem a figurát mint ahogy indokolt lenne. de semmi kedvem hozzá. nem bírom rávenni magam szglabon kívül semmire.

ha csináltam volna backupot utf8 előttről, akkor visszaraknám. hosszútávon persze így a jó. kinemszarjale. biztosss megoldható, addig meg ez van.

nem vagyok álmos. felborultam.

a monitort ma átraktam dvi-re, mert valahogy előkerült a dvi kábel.

kivettem este a legújabb 80-as vinyót, és megpróbáltam bekötni a másik két nyolcvanast.

mindkettővel bluescreen az eredmény, fogalmam sincs miért. ezt is ki kell nyomoznom. na olvasgattam kicsit, nem derült ki semmi, kb. bármi okozhatja a problémát. illetve hát nyilván a vinyó, de a vinyó elvileg nem hibás, ezeket használtam egy csomó ideig.

Update 2006. ápr. 12. 14:20: na úgy néz ki a dolgot megoldotta az hogy a vinyót átkötöttem máshova. konkrétan tehát a hiba oka lehet az ide kábel, lehet az előző ide kábel slotja (mert most másikban van), valamint lehet a tápkábel.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


Kábelhiba? Nemtom, lehet. Kurvára időrabló cserélgetni a részegységeket a gépemben és faszom kivan amikor fél órán át rebootolgatok meg ki-be kapcsolgatom csak hogy végül ne jöjjek rá vajon mi lehet a probléma oka.

Ezért választottam idén a szerviz-beli gépösszerakást.

Hát nem jött be.

Ez az utf8 nem tudom mennyire jó cucc, de azóta nagggyon nemesztétikus a blog... (ékezetes betük súlyozottan)
Tegnap jól láttam, hogy bezártad a boltot egy \Túl sok időt visz el\ felirattal?

Igen, de azóta kaptam ígéretet NCS-től hogy megpróbálja megoldani a karakterkódolási problémákat, és ettől sokkal jobb kedvem lett

Majd valamikor, addig meg nyugtat az a tudat hogy egyszer meg lesz oldva. Remélhetőleg

Egyébként lecseréltem a kábelt egy ilyen henger cuccra, a boot utáni fagyás megszünt, de három vinyót még mindig nem bír el a gép. Úgyhogy majd egyszer körbe kell járni a táp témát, csak nem hiszem hogy könnyü menet lesz, bár örökgari van rá.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...