Haszprus

Normafa to the max @ 10mm

©   Haszprus   |   350d bringa fotózás normafa

Elborult az agyam és mára beiktattam egy Normafát kora reggelre, ami még oké is, csak napközben esett az eső amíg aludtam, és utána annyival jobb idő lett, hogy kénytelen voltam este is menni.

Két Normafa egy nap.

Ja és a félkör alakú Istenhegyi út helyett egy shortcuton mentem, ami nagyjából egyenesen visz a Szent Orbán térről a Normafa úthoz. (Diána és Tündér utca, ha mondanak valamit.) Halál volt, de legalább változatos, meg kisebb forgalmú, mint az Istenhegyi út.

Reggel felszenvedtem magammal a fotóscuccot, úgyhogy opcionálisan nézzük meg, milyen a Normafa 10 mm-en. Meg itt van pár bringa is mert tudom hogy szeretitek

Hajnalban három kukás csávó beszélgetett tőlem ~8 méterre a hegytetőn, mikor látták hogy fotózgatok, ők is elővették a témát hogy miket láttak/fotóztak külföldi útjaik során. Egyikőjük például tisztavízű patakot:

- Bazmeg olyan szép volt hogy le kellett fotóznom bazmeg

No, hát ha szép volt, szép volt, teljesen érthető a lelkesedés.

66,9 kg

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 8 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Szerezzél egy szarvat, szerintem. Jobb lesz, hidd el.

Szarv az a szép sima aszfaltutakhoz jó, nem? Miért is lesz jó? (Most nem látom kapcsolódik-e ez a javaslatod valamihez.)

felfele lesz könnyebb, rá tudsz feküdni. tényleg nem rossz.
a második véletlenül nem ez a park? parkentrance on Flickr - Photo Sharing!
milyen fotóstáskád van? hogy fér el benne a gép két obival? el tudod úgy rakni, hogy mindegy melyik van rajta? mi fér el még benne? (kártyaolvasó, elemek, töltő etc.) köszi!

Szerda délután leporoltam a régen használta kerékpáromat, és nekiindultam, no de azért nem a végtelennek...
Letekertem egy 7km-es szakaszt, ami számomra elég megterhelő volt, mert az út 70%-a földutas emelkedőkből állt. Az első pár km gyötrelmes volt, de utána hatalmába kerített a kitűzött cél elérése iránti vágy.
A visszautat meg kimondottan élveztem, semmi tekerés, csak gurultam egészen a kertkapuig.
Fényképezőt nem vittem, de legközelebb,lehet hogy megörökítem az utamat.

melyviz mélyvíznek van igaza, fölfelé menetben istenkirályság lesz, mert bele tudsz kapaszkodni. A másik, hogy ha elfárad a kezed, tudod váltogatni, hogy hol fogod meg a kormányt, ami azért jó dolog.

Egyébként onnan jött, hogy szólok, mivel látom hogy van egy fasza cangád, szarv meg nincsen rajta. Bűn, nekem első dolgom az volt, hogy tettem rá egy szarvat.

melyviz melyviz itt valami paranormális tevékenység lehet, mert én nem tudom ugyan a hely nevét ahol készítettem, de azt tudom hogy hol volt, és megnéztem a tiédet (Eötvös József Park) a térképen, és elvileg az ez. Azonban a fotódon teljesen más stílusú a növényzet (vannak bokrok, nálam nincsenek) és a padok (nálad vasvázasak, nálam betonból vannak). Tehát ez egy x-akta. Én arra gondolok, hogy nem ugyanarról a parkról van mégse szó, hanem esetleg a templomot több park övezi, amiből az egyik Eötvös József Park, a másik meg valami más

melyviz Ami a fotóstáskát illeti, az egy Tamrac Adventure 7 (5547) hátizsák, amit direkt downhill cangázáshoz vettem (tehát a fő szempont a két vízszintes keresztpánt volt) egy nappal a sigma obi előtt, mindegy melyik van rajta, elfér mellé még pár egyéb kiegészítő, de igazából úgy vettem hogy 3 obi férjen el (ld. weblap 3 obi + váz + vaku), és hát így alaposabban megszemlélve ez nem biztos hogy fog teljesülni, és a táska felső pakoló része is kurva kicsi, ami mondjuk bringához egyáltalán nem baj (még így is túl nagy a táska), és talán egy rövidebb erdei túrához sem… Állványtartó alkalmatosságokat majd külön kell rá varrni mert azt lespórolták róla. Az aljára ugyan lehetne valami kiegészítőként venni állványtartót, dehát a földön az állványra rakjam a zsákot…?

ScoobyZoli Az elején nagyon hamar feljebb tudod csavarni a teljesítményedet úgyhogy toljadnyomjad

Mefi Milyen alakú szarvról beszélsz/beszéltek, ilyen visszahajló, v egyenes előreálló, v …? Szoktak ilyet tenni mtb-ra? Lehet nem jól figyeltem meg de főleg országúti gépeken látni szarvakat, nem?

Haszprus előredöntött tökegyenes vagy ~160°ban felénél hajtottról beszélnek. Nagy kaptatókon télleg jó.

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...