Haszprus

Hármashatár-hegy #2

©   Haszprus   |   barátok bringa fotózás hármashatár hegy 350d

Dankoival lenyomtuk a Hármashatár-hegyet. Lefelé vezető erdőből most is juthatott volna több, különösen a felfelé vezető szakasz hosszát tekintve, de ez egy kemény világ Mindenesetre én részemről lefelé sok helyen marhajól szórakoztam (34-es átlag egy adott részen), és a felfelé vezető szakasz is csak azért fájt, mert átéreztem dankoi helyzetét Meg kell mondjam, sokkal lazább útra emlékeztem, mint amilyen valójában. Egyébként nagyjából a múltkori túraútvonalat követtük. Viszont jó lenne most már rájönni, hogy fentről merre kell elindulni, hogy ide lyukadjon ki az ember… Bár szerintem ez az út lefelé is túl meredek, a padlófékes témában a nyílt törésekhez hasonlóan nincs semmi poén.

tekerési idő 2:10:14
megtett út 36,4 km
átlagsebesség 16,3 km/h
max sebesség 58,2 km/h

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

nagyon jók a siklóernyős képek. egyszer volt alkalmam a szársomlyón az eos 3000n-emmel fotózni őket, de murphy közbeszólt és elbaszták a filmet a hívásnál vhogy

Na, szep sportos kis delutan volt. A bicajt hova tetted, amig ereszkedtel egyet ernyovel?
Az lenne am az igazi: feltekerni bicoval, atadni valakinek, aki leviszi, aztan ernyovel le a volgybe. Mennyibe kerulhet egy ilyen ugras, ha nincs sajat ernyod? Vagy ez hogy megy, kell valami kikepzes?
(megj: tudom, hogy sikloernyovel nem ugrani kell, csak nem tudom hogy mondjak ebben az esetben a startot)

A bicajt hova tetted, amig ereszkedtel egyet ernyovel?
Természetesen bicajjal együtt ernyőztem.
Az lenne am az igazi: feltekerni bicoval, atadni valakinek, aki leviszi, aztan ernyovel le a volgybe.
Megvallom őszintén nekem inkább úgy tetszene hogy ernyővel fel, bicajjal le

Kérdéseket passzolom

Haszprussal értek egyet! A legnagyobb botorság lenne feltekerni, aztán otthagyni másnak az élményt, hogy lemehessen vele Azért küzdjük fel magunkat, mert lefelé akarunk menni!!!

A 15-ös kép tetszik.

Ezek a lefotózom magamat témák mióta mennek ilyen jól? Mármint én ökörködésből próbáltam, és soha nem sikerült normálisan benne lennem a képben, nekem, nemhogy két embernek…

Mondjuk a 10mm-es is segít, gondolom.

Leginkább a látószögön múlik a dolog, meg az ember kézhosszán Persze lehet jól meg rosszul is tartani a fényképezőt, de ez is trivi 18mm-en ez ment. (A mm-eket szorozd 1,6-tal a 350D miatt.)

Ja és még annyi, hogy beállítom időzítésre, és nem a markolatnál tartom meg a gépet, hanem az objektívet fogom, ezzel is nyerek úgy 10 centi távolságot vagy ilyesmi. Cserébe a fókusz nem feltétlen lesz tökéletes, mivel a nyomorult 350D nem akkor fókuszál amikor elsüti a képet, hanem az időzítés kezdetén (Kompaktomnál ez fordítva volt.)

Igen, az én kompaktomnál is így van. Időzítővel próblátam, de hát a nagylátószög nélkül nehézkes. Köszi, majd kísérletezem.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::