Archive menu revamp - Haszprus überblog

Archive menu revamp

©   Haszprus   |   fejlesztés, english, css

As you can see, it spares a lot of space and it doesn't screw up the page layout when opened. This menu structure has been achieved by using a two level unordered list (standard semantic blind friendly xhtml) and some pretty heavy css usage. The underlying php script needed only a tiny tweak, 'cause the month list was already generated by a generic function.

What you can't see on this image is that, in my opinion, it's really ergonomic. You can point to the month of your choice really fast (because the list is clean and short, there is absolutely no clutter), and the whole hide-and-show thing works just like someone would expect.

Sorry for my English, I'm just practising.


RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás - Szólj hozzá Te is!


Jól néz ki ez az új, tetszik!

Hajrá az angollal, jól megy! (Itt-ott egy 'is' kimaradt, de nem para.) Az archívum meg egészen nagyon jó lett, egy apró szépséghibával. A kék-fehér design alatt, szépen kilistázza egymás alá az éveket, meg a hónapokat. De ettől függetlenül nagyon jó. Csak tudnám honnan vannak ilyen ötleteid…


4) Mefi
Egyáltalán nem olyan rossz ez az angol, hogy bocsánatot kéne kérni miatta.

Mefi medgyessynek is bejött orbánnal szemben, hogy azt mondta, nem gyakorlott szónok
ph03nixx hol hiányzik is?

What you can't see on this image, that in my opinion it's really ergonomic.
Szerintem a vessző után hiányzik az is. A többesszámért sry. Ja, és nem kukacoskodni akartam, ne vedd úgy.

ph03nixx nem vettem kukacoskodásnak, örülök ha fejlődhetek. Amikor írtad akkor végignéztem és valószínű volt hogy oda gondolod, de elvetettem. Átírom. Köszi!


Egy évnél régebbi bejegyzésekhez nem lehet hozzászólni.