Haszprus

Remember the milk

©   Haszprus   |   fejlesztés önmenedzsment
ez a feature csak az enyém - nem hiszem hogy mások részéről lenne rá igény

Nagyon régóta akartam csinálni valami task ill. naptárfelületet a blogra, mert itt sok időt töltök el, akárhonnan elérem, stb, szóval jó lenne, csak lusta voltam, hiszen egy ilyen rendszernek azért sokmindent kell tudnia, létezőeknél rosszabbat nem érdemes csinálni. Na, mivel a Remember the milket használom a feladataim nyilvántartására kb. egy hónapja, és az rendelkezik atom feeddel, ezért végre könnyedén beintegrálhattam legalább egy listát a teendőimről a menübe És mivel feladatokat emailben küldhetek magamnak, így a blogfelületről is marha egyszerű volt megvalósítani az új feladatok felvitelét. Rulz.

A képre kattintva egy picit közelebb kerül hozzád a dolog működése.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 11 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Kár, hogy nem publikus.

Sőt most jövök rá hogy ehhez van API is, úgyhogy a taskok kipipálását is át fogom hozni talán ide. (Előbb-utóbb.)

Haszprus, Ezzel az API-val csináltak egy Gmail-be épülő extensiont FF alá, de nálam annyira belassította a gmail frameworkjét, hogy pár nap után lelőttem. Aztán a milket is, mert nem jött be. Egyelőre nem tudok olyan alkalmazást, ami feküdne nekem így egyre jobban körvonalazódik bennem egy saját magam által írt alkalmazás. Saját célre, a saját igényeimhez igazítva…

Hedge, nos ez lényegében olyan, minimális erőbefektetés árán egyébként volt szerencsém kipróbálni, de nekem se jött be, meg amúgy nem tartózkodok gmailben huzamosabb időket.

mit nem tud a remember the milk, ami neked kéne (és esetleg van is időd + energiád megvalósítani)?

Haszprus, az API-hoz kell API-kulcsot igényelned majd, anélkül nem fog menni egyébként.

Tamás, köszi, megtörtént Haszprus beírásakor

Jó lenne ez a rtm, csak nekem éppen elég a gmailt, google calendart, readert állandóan figyelni (nyitva tartani), a calendar beépülő meg nem jött be.
Egy a google calendarba épített taskmanager lenne az igazi nekem.

maat, ajánlom neked az outlookot, az egyben tudja az összes felsoroltat, és mindegyiket rommá is veri kivéve az rtm-et, mert a taskkezelése sajnos primkó, és bizonyos szempontból a google readert (más megközelítést használ, kinek mi jön be).

Haszprus, sokat vagyok nem saját gépnél, saját is kettő van. Emellett a saját gépeimen linux van; nincs office licencem se. (és a homeban szerintem nincs is outlook)

Haszprus, Nem jön be a felület… Sajnálom, de én a Gmail féle egyszerűségre esküszöm és valahogy a milk felülete nem fekszik az igényeimnek. Igazából valami desktop alkalmazásra vágyom. Meg úgy néz ki (ügyfelek visszajelzése alapján), hogy a CMS-embe is lenne igény milk szintű backend modulra, aminek mondjuk van desktop widgete… Ilyesmin gondolkodom… Energiám még lenne rá, de időm most nincs. Ha a szükség nő akkor belevetem magam…

RTM azért sux, mert fizetős a Pocket PC szinkronizálás. Ezért váltottam szimplán Google Calendarra plusz pda todo-kezelőre.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::