Freestyle Motocross Show - Arena Pláza - Haszprus überblog

Freestyle Motocross Show - Arena Pláza

©   Balage   |   fotózás, life

Ma elmentünk az Aréna Plázához a barátnőmmel, mert délelőtt olvastam, hogy a KTM jóvoltából 2 óránként lesz freestyle motoros bemutató. Mint tudjuk a plázát a régi lóversenypálya helyére építették, amelynek a tribünje műemlékké lett nyilvánítva. Most ebből az alkalomból a nézők ismét használatba vehették, hogy betöltse eredeti funkcióját. Vajon a tribün építtetői kalkuláltak azzal, hogy több mint száz év múlva egy pláza motoros bemutatóját fogják innen figyelni a nézők?RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 17 hozzászólás - Szólj hozzá Te is!


Whoah nagyon állat képek!

Tényleg atom képek. Ez egy átlagos ülőhelyről lett lőve, vagy becampeltél vmi spéci helyre?

mainframe, Ami oldalról van fotózva az a tribünről készült, ami meg szemből, az a füves domboldalról. Egyik sem volt spéci hely, bárki számára elérhető volt

Wowwwww! Es en errol lemaradtam? A kedvencem a freestyle motocross, anno Eurosporton mindig neztem Hol volt hirdetve, a Pesti Estben?

5) Sand0r (nem regisztrált)
Nem rossz
pár kép van nálam is ULTRAWEB.HU

6) BuriB
Én is voltam még csütörtökön. Nagyon állat volt. Mi a tribünön ittuk a Millert + ettük a chipset. Elfelejtetted írni, hogy a pirosruhás srác ráadásul magyar! Hujbert Peti

BuriB Én azt hittem mind magyar.

8) BuriB
A másik 3 srác olasz, de tényleg iszonyat jó volt, pedig nem is nagyo izgatnak a motorok

Csatlakozok, nagyon jók a képek!!!

10) Balage
BuriB, Ja igen, a piros motoros/ruhás gyerek magyar. Neki azért még van mit gyakorolni, a vonatnál jól lemarad mindig, csak tudnám miért. A másik 3 olasz volt, abból is csak kettő tudta a szaltót.
Sand0r, Jók a képeid nagyon!


12) Joka (nem regisztrált)
Nagyon király képek, szeretnék párat felhasználni. joka@t-online.hu Amúgy én rendeztem a bulit.

13) adamo
Tényleg pofásak, grat hozzá!

Na igen, elég jó helyezésünk van google-ben ha valaki a témára keres…


16) Antal (nem regisztrált)
Én is csináltam képeket sztem lettek elég jók.. ezek is jók én a 3. sorból kattogtattam, viszont egy bánatom volt csak egy gyönyörű lányt kinéztem magamnak de eltűnt a végén van egy képem amin oldalról látszik..

Antal, a lány, aki csak oldalról látszik… ( gyk)


Egy évnél régebbi bejegyzésekhez nem lehet hozzászólni.