Kata Zsolt Up Bed Beach Coronita Aquaworld - Haszprus überblog

Elég jól jött ez a hosszú hétvége. Már alig vártam hogy végre kipihenjem magamat. ÁM AZ ÉGIEK KÖZBE SZÓLTAK. Szombat este megünnepeltük Kata szülinapját egy lájtos alapozgatással Zsolttal, elindultunk az Up!-ba, ami zártnak - mármint bezártnak - bizonyult, úgyhogy csodák csodájára elfogadták hogy menjünk a Hajógyárira, bár ehhez nyilván le kellett itatni őket. Bed Beach, ami nem volt annyira szar (főleg hogy már csak két órát kellett kibírni Coronitáig ), de persze heringparti keményen. Aztán Coronita, ami jött, látott, és győzött, szokás szerint. És normál esetben itt mindenki hazament volna egy jót aludni, de nem, nekünk muszáj volt kitalálni hogy akkor menjünk még valahova. Meki, aztán majdnem kimentünk a telkre, de végül az AquaWorld győzött, amiről azt kell tudni hogy kisebb mint amilyenre az ember számít, és a fűben méhseregek lakolnak. Amit nem is értek egyébként, de ahogy leraktuk a törölközőnket, ott volt már ilyen 10 méh/darázs körülöttünk. Amúgy meg kellemes a hely. Voltak igazi emlékezetes látványosságok emberanyagban, mindenféle értelemben. 24-kor váltak szét útjaink, de én szerintem a második napi alvást is simán kihagytam volna.

A HTC One X-nek nincs hardveres gombja amit meg lehetne nyomni (kitapintani!) fényképezéskor. Ezt egy súlyos problémaként felrovom neki.


RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás - Szólj hozzá Te is!


Uh, én tuti meghaltam volna… Hány energiaitalt toltál be az este során?
AMúgy ez a htc csinálhatna ennyi lóvéért jobb képeket.

Wtf? Szerintem picsajók a képek, kicsiben már nem is látszik rajtuk hogy mobilosak, elég színgazdagok, és ez azért sztem nagy szó.

Emlékeim szerint egy fél red bullt ittam a két nap alatt összesen, még mielőtt elindultam itthonról.


Öt évnél régebbi bejegyzésekhez nem lehet hozzászólni.