írtam magamról még két hete de annyira nem tudtam eldönteni hogy nem túl nagyképű-e hogy eddig nem hozakodtam elő vele. most mindenesetre itt van.

Haszpra Olivér vagyok, a CoreConsult Systems Kft. egyik alapítója és ügyvezetője. A programozást 14 évesen kezdtem, és csakhamar kisebb csapatokat is összehoztam különböző hobbi projektekre. A BME műszaki informatika szakát elvégezve később több, főleg nagy informatikai cégnél dolgoztam fejlesztőként, többféle backend/frontend nyelvet, frameworköt, automatizált tesztelési módszert, projektmenedzsment módszertant megismerve, megtapasztalva előnyeiket, hátrányaikat, alkalmazhatóságukat. Több projekt megújításában, áttervezésében vettem részt kulcs pozícióban. Később egy MBA diplomával menedzsment és pénzügy területekbe is betekintést nyertem, és az üzlettársammal már egy korábbi startupban is együttműködve a projektmenedzsment felé vettem az irányt, benne maradva a kisebb-nagyobb technikai feladatok ellátásában, a CoreConsult működési feltételeinek megteremtése mellett. Célom a céggel a világban egy kis happy place létrehozása, ahol az emberek jófejek, elégedettek, hatékonyak, azon dolgoznak, amin valóban szeretnének, és eredményként az ügyfeleink is a leghatékonyabb, leginkább nekik megfelelő megoldást kapják.

Vélemény?

Lehet h nagyképű, lehet h olyan mintha kompenzálna vmit, lehet h nem ilyen irányban kéne mennie, nem tudom megítélni. Az biztos hogy személy szerint úgy érzem mintha kompenzálnom kéne, de ez nemtom a szövegen mennyire jön ki. Nyugodtan kukázható is akár ha gáz, vagy átírható, ha mondjátok h mit. Kuka is OK.

Nem említ semmi tech stuffot ez nemtom előny-e v hátrány..

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Elsőként egy elírás: fejlestőként
Másrészt nekem hiányzik az ok amiért írtad, mert anélkül nehéz eldönteni, hogy megfelel-e vagy sem.

dankoi, köszönöm! Lesz egy új weboldalunk és ott lesz leírás az embereinkről.

Első nekifutásra én ilyenre gondolnék:
Haszpra Olivér vagyok, a CoreConsult Systems Kft. egyik alapítója és ügyvezetője.

A programozást 14 évesen kezdtem, és kisebb csapatokat is összehoztam különböző hobbi projektekre. A BME műszaki informatika szakát elvégezve később több, főleg nagy informatikai cégnél dolgoztam fejlesztőként, ahol széles körű tudásra tettem szert és több projekt megújításában, áttervezésében is részt vettem kulcs pozícióban. Később a projektmenedzsment irányába fordultam, egy MBA diplomával gazdagítottam magam és üzlettársammal együttműködve egy korábbi startupban, a kisebb-nagyobb technikai feladatok ellátása mellett, a CoreConsult működési feltételeit is megteremtettük.

Célom a céggel egy olyan boldog hely létrehozása volt, ahol az emberek jó fejek, elégedettek, hatékonyak, azon dolgoznak, amin valóban szeretnének, és eredményként az ügyfeleink is a leghatékonyabb, leginkább nekik megfelelő megoldást kapják.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::