Haszprus

Day without blog content. Igazából leírhatnám…

©   Haszprus   |   bme life
Day without blog content.

Igazából leírhatnám, de a blogom jelentősége nagyon nullához közeli azon dolgok mellett, amik mostanság történnek velem, így nem érzem hogy energiámból túl nagy részt kéne allokálni a blog számára, mert van jobb időtöltés, elfoglaltság, konkrétan gondolatok, amik kiteszik a napomat.

Jelenleg - és egész délután - egyébként azon filóztam hogy bemenjek-e holnap. Utálok kihagyni órákat, mert nehezen lehet pótolni az ott elhangzottakat emberi segítség hiányában. Konkrétan Analízis, BSZ, és Fizika ami miatt be kéne menni. Az Szglabot átrakattam szerdára*, mert megtehetem. Anal és Fizika között meg amúgy is választanom kéne, mert mióta eldöntöttem hogy én Csatónéhez többet be nem megyek (mert nem bírom), azóta egy időben van az Anal gyakom (by Hári) a Fizika előadással.

Úgy tervezem inkább itthon maradok Anal 2-t tanulni. Bár ahogy tapasztalom, erre roppant nehezen visz rá a lélek. Ma is kihagytam, és egész hétvégén is, meg az az előtti hetekben is. Nem túl jó így. Jelen pillanatban minden esetre úgy gondolom hogy Anal 2 helyett inkább a BSZ-t csinálom meg.

* Update 00:23: szerdai napomon ebből fakadóan 5 órán át fogok olvasgatni az I előtt a napon, vagy hasonló. Ugyanis 12-kor van vége az óráimnak és 17-kor lesz a labor. Haza sztem nem jövök, mer messze van. Ha esni fog, akkor HSZK-ban kockulok majd prog zh-ra, vagy akkor téleg hazajövök Felszerelkezem könyvekkel és tanulok mindenfélét. Prog, BSZ, ezek vannak tervben. Tökjó lesz (és ez rohadtul nem irónia).

Az a szar hogy még meg kell holnap [ma] csinálnom a Digit házit is. Semmi kedvem hozzá. Partíciófinomítás, lépcsős tábla, meg ilyenek. Baromira nem köt le. Tökölős szar.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Végre valami normális emberi gondolatok!
Nemcsak az a hülye sz.gép! Teljesen begyepesedünk előtte, ahelyett, hogy kint szívnánk magunkba a tavaszt! Még tanulni is sokkal kellemesebb egy fa árnyékában, mint bent a 4 fal között. A tavasz egyéb kellemes kisérőjelenségeiről nem is beszélve...
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...