Haszprus

Következő a dilemma: slpmode közeleg, és…

©   Haszprus   |   fáradtság life maszat
Következő a dilemma: slpmode közeleg, és kinyitottam az ajtómat, erre betódult a Maszat hadtest a szobámba és elfoglalta az ágyamat.

Ez még oké is, de nem tudom, megbízhatok-e benne szobatisztaság kérdésében. Teszek egy próbát. Bár lehet síkideg leszek alvás közben. Meglássuk.

Preparing slpmode, please wait…

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!



Nagyon cuki a cicád! Én mindenképpen adnék neki egy esélyt, tudod, nagyon jó elaludni egy cicu dorombolására vagy szuszogására, pláne ha még a kis dög finoman hozzádbújik. Ugyanígy jó vele ébredni is. Anyám lefekvéskor mindig odarendeli maga mellé a cicut, mert csak vele bír aludni. Reggel pedig a cicu finoman ébreszgeti a dörgölőzésével, vagy esetleg óvatosan harapdálja. Vagy belebámul az arcába és magyaráz (nem nyávog!). De tényleg!
Szobatisztaságról pedig annyit, hogy szerintem az állat olyan, mint egy gyerek: ha néha terhet, bosszúságot is okoz, elnézed neki, mert szereted. És ő is szeret Téged. Egy kis kellemetlenség megér annyit, hogy egymás örömére legyetek. Szerintem.
Majd meséld el élményeidet a cicával töltött éjszaka után...

én is szeretem, ha dorombol este mellettem egy cica...
csak ne legyen olyan szőrös...
és 2 lába legyen :-)

Valóban adtam neki két esélyt, mindkétszer jól is viselkedett, mert kiment budira magától

Első nap viszont hosszas hezitálás után nem hozzám jött vissza, második nap pedig nem engedtem vissza, inkább kicsuktam. Ennek oka az volt, hogy így nem jön be pl. a hűtőszekrény zaja sem [ami eléggé idegesít], valamint az ő budiban kaparászása. Néha az is agyra tud menni, mert fél órán át kaparja a budijának a szélét (azt hiszi hogy így több homokot húzhat a cuccosra és pokoli hangos. Teljesen le is izzadtam az idegtől.

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::