» Archívum: megjelenített kategóriák

Jelöld be, hogy mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


26 megfelelő bejegyzés.
Hát hömm voltam fodrásznál a sch körül, konkrétan ... hmm konkrétan nem mondom meg, hogy hol, privacy rulez, viszont két darab rugóm bánta, ami azért elég nagy veszteség. Majd megpróbálok másik fodrászt. Három helyen jártam egyébként, ezek közül 1 helyre nem lehetett belátni és amúgy is elég gettós részen volt, egy másik úgy be volt zárva hogy még a nyitvatartás se volt kiírva, meg semmi, csak a villanyóra állása volt kiragasztva a kapura, hmm, messzebbre meg nem akartam menni. Next time próbálkozom még itt a Sch körül esetleg a téglaházak aljában, vagy kimerészkedek a körútra.

Sztárok országa

©   Haszprus   |   life, szánalmas
(Balage)Dani kepzeld kivel talalkoztam tegnap
(Balage)Lent volt a zpben a Bigbrother balint, a popey, meg vv oki
(Balage)multkor meg lent volt a Pako
(Haszprus)én meg vv3 tommyboyt láttam
(fiR3|off)en meg multkor westend mozinal egyik vv-s f###t
(Haszprus)tele van az egész város kib###ott sztárokkal
(Balage)egyszer lattam az indiant is
(Balage)
(Haszprus)sztárok országa ez, én mondom
Mikor hazaértem tegnap a postáról (melyek zárva voltak), kipakoltam a zsebeim tartalmát szanaszét az ágyra. Hiba volt, mert viszont ahhoz lusta voltam, hogy összepakoljam és lefeküdjek normálisan aludni. Illetve a lefekvéshez nem voltam lusta, csak éppen a nappali szőnyegét választottam inkább helyül. Aztán 0:58-kor arra ébredtem hogy zsibbad a karomÂ…

Ja ma láttam Tommyboyt (VV3) az Írkádban, kisebb rajongó csapat vette körül, höhö Pl. egy kissrác emeleteken keresztül üldözte fölfelé a mozgólépcsőkön és alig mert odamenni autogrammért, de látszott rajta hogy nagyon lelkesedik Ezt az élményemet az unokáimnak is mesélni fogom.

Felhívtam Suxelerót, elmagyarázták nekem találgatásos módszerrel, hogy miért van tartozásom. Annyi rögtön kisült, hogy aki a vonal túlvégén van, az arra számít hogy ezen az oldalon egy tökéletesen analfabéta embert talál, aki el fogja hinni az óvónéninek hogy májusra nem fizetett díjat, ha csak április 30-án és június 3-án van befizetése. No komment.

Viszont nem érdemes velük hadakozni, mert úgysem tudom bebizonyítani a számlák jelenlegi összevisszasága* miatt azt, hogy végső soron nincs tartozásom. Szerintem elbaszták és kész. De ez van, nem lehet mit tenni, kénytelen leszek fizetni.

* A számlák több okból is zavarosak, de tetézi a dolgot, hogy amikor az ADSL-t megrendeltem, akkor 512-est rendeltem és 384-est kötöttek be, ezt egyrészt megreklamáltam, díjkompenzáció, stb, viszont ennek örömére kétszer számlázták ki a bekötési díjat, etc. A lényeg hogy egy rakás mínuszos és pluszos számlát küldtek ki, aztán már a franc se igazodik el rajtuk, főleg hogy az ő egyenlegközlőjük ezeket a dolgokat nem is pontosan rögzítette.

El is rohantam gyorsan a postára, helyből kettőre is, de az egyik már 19-kor zárt, a másikat meg 20-kor az orromtól 5 centire zárta be a security. Má fizetni se hagyják az embert.

Aki tudja, válaszolja ezt megÂ…

Adott egy Axelerós előfizetés, amit most lekapcsoltak, merthogy szerintük tartozás van rajta. (Szerintem nincs, de ez most lényegtelen.)

Adott az Axelerónál mindenféle kedvező ADSL előfizetési akció, pl. aug 31-ig ingyé net, meg bekötés is ingyé.

Vajon meg lehet-e azt csinálni hogy megrendelek egy új ADSL-t, a régivel meg nem foglalkozom? Vagy rámküldik ilyenkor előbb-utóbb a behajtót? Vagy esetleg eleve nem szerződnek le velem újból?

Megjegyzés: az axelero honlapján úgy fogalmaznak, hogy "Az ADSL megrendelését csak abban az esetben tudjuk teljesíteni, ha Önnek nincs díjtartozása a távközlési szolgáltató felé. " Márpedig az a matáv. Azoknak nem tartozom.
Próbáltatok már macskának 4 napon át alkalmanként 4 gyógyszert beadni? Hagyta még magát a negyedik napon? Már trükközni se lehet vele hogy sűrített tejet kapjon és akkor kinyissa a száját, mert rájött hogy amint megteszi, elkapjuk, nyitva tartjuk, és gyógyszer pottyan a nyelvére

Ílmomban betűtípusokat válogattam valami szöveghez, viszont fél négyig tartó lineáris algebra olvasgatás után nem bírtam hajnali fél 12-kor felkelni még a gázleolvasó kedvéért sem, noha 10 óta csörgött pár percenként az ébresztőm. És most úgy néz ki teljesen ki vagyok ütve, mert nyitottam egy új ablakot a blogomon való kereséshez, ez eddig oké, de url-nek blog.haszprus.hu helyett a google-t ütöttem beÂ…
Maszat tegnap óta itthon van, még elég vézna szegény, nincs túl nagy étvágya, meg alig tud mozogni, stb, szóval jól megviselte a kórház. Konkrétan május 25 óta kínlódik/kínozzák.

Egész nap wc-re jár, de nem nagyon jön a produktum, csak pár csepp. Ennek két oka lehet.

  • hozzászokott a katéter által nyújtott üresség érzethez, és azt próbálja fenntartani
  • valójában nem üres hanem tele van, de valami probléma miatt nem jön az adag
Laikusként azt mondom hogy az első esettel van dolgunk, ergo remélhetőleg ez x időn belül elmúlik.

Probléma: a kórházban nem volt neki feltehetően helye ahova a dolgát végezhette volna - katéterrel nem is nagyon lett volna értelme -, és elszokott a szobatisztaságtól, szóval most ahol éppen kedve szottyan, ott elereszt pár cseppet» régebbi bejegyzések

a jövőben szeretnék napnyi bejegyzést látni a főoldalon.   Csak regisztrált felhasználóknak.