Apróbb változtatások - Haszprus überblog

Apróbb változtatások

©   Haszprus   |   fejlesztés

Friss témáknak és üzenőfalnak csökkentettem az alsó limitjét 4-ről 3 napra. A menüben a 13 hónapnál régebbi elemek alapból nem jelennek meg, csak ha az archívumlista fölé viszitek a kurzort. Csökkentettem az üzenőfal limitjét 30-ról 25 kommentre a főoldalon.

Megnéztem az utolsó 7 nap látogatóinál, hogy általában hány napokat állítanak be a különböző UI részekhez, és azt tapasztaltam, hogy először is örvendetesen sokan használják ezeket a testreszabási lehetőségeket, másodszor számomra egészen perverznek tűnő módon sokan 60 napot állítanak be az üzenőfalnak, vagy a friss témáknak, vagy magának a főoldalnak. Fura, mert 60 nap az kurvasok (főleg hogy a dolog {60, bejegyzéssel rendelkező} napot, nem pedig {aktuális dátum - 60} napot választ ki), és ezek az olvasóim eléggé visszatérő látogatók ráadásul (pár naponta olvasnak).

Miért hát a 60 nap? Nekem momentán nem fáj, csak nem értem. Ha gondoljátok, írjátok meg. Egyébként sokszor gondolkodtam rajta hogy a 60 napot kiveszem a menüből, mert minek, meg amúgy is csak fölösleges szerverterhelés, de most hogy látom, hogy ennyien használjátok, nyilván bennehagyom.


RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás - Szólj hozzá Te is!


Eccerű. Az utóbbi néhány napban ugyan volt forgalom az üzenőfalon, de előtte kevésbé volt és zavart, hogy valami beszélgetésnek (ami persze kb. egy hónap alatt született ) a fele hiányzott.

Persze most marha nagy az aktivitás a falon szóval a 60 kezd kellemetlenné válni.

roppant kézenfekvő fícsör lenne, ha azt lehetne konfigurálni, hogy hány üzenet jelenjen meg az üzenőfalon, függetlenül attól, hogy az hány napon belül keletkezett.

a naplimit konfigolhatósága mindenképpen meg kell maradjon, azt gondolom jóval hasznosabb mint a darabszám limitációja. valami pár hónapja volt olyan hogy éjjel keletkezett vagy 40 üzenet a falon (lehet h rosszul emléxem), na az biztos nem férne bele senkinek a darabszámos konfigjába.

viszont két legördülő lista már hülyén nézne ki az üzenőfalhoz

en 3 napra allitottam a falat, es most pl egy uzenet sincs rajta, viszont igy megjelenik a felso "Üzenek" es az also "uzenni ohajtok vala" link is pontosan egymas alatt, sztem feleslegesen.
szerintem ilyen esetben eleg lenne csak az egyik

nem biztos hogy jó ötlet a júzerek elől eldugni a jól bejáratott linkjeiket mivel a két link különböző megfogalmazású. never underestimate the power of lameness.


Egy évnél régebbi bejegyzésekhez nem lehet hozzászólni.