Haszprus

Budakeszi zúzás

©   Haszprus   |   350d art barátok bringa fotózás

General pix, rövidrezárva… készültek egyéb tájképek is, de tekintve hogy így is 19 kép szerepel itt, azok közlését most mellőzöm.

Találtunk a Normafáról Budakeszi felé menet még múltkorában egy atomdurva lejtőt, ami önmagában még bevállalható lenne, ha egy egyenes placc lenne utána, de a végén marha gyorsan meg kell állni, mert különben találkozás egy földfallal, ami kellemetlen lehet, ráadásul a lejtő alján egy emelkedő kezdődik ami miatt a súly hátsó kerék fölé mozgatása nemesebb szervek bedarálásával fenyeget, ezért ezt a verziót nem erőltettem. Svenkelés közepes látószög mellett (a képeket egymás alá helyezve az ablakok/fülek közt lapozva érdemes fogyasztani):

Svenkelés közepes telével:

Néhány újabb jól sikerült telesvenk. Vegyük észre, hogy noha ugrásról/földet érésről szó sincs, a teló - a lejtő végén - csontig becsúszik.

Pix © dankoi.

Az erdőben Normafától Budakeszi felé egyébként 21 km/h-s átlag, és 46-os maximum. Hazafelé a Budakeszi úton 62,7-es max. Megtett út 28,81 km, 18,1-es átlaggal. (Nem számítva természetesen a fogast a Városmajortól a Széchenyi-hegyig.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


120 mm
B I K E T R A D E 97 - itt egy magyar review a bicómról (már korábban is igényelte nrg a tech részleteket, itt megvannak)

Legalsó képek közül a balon olyan elszánt arcod van, mint Chuck Norrisnak, amikor motorral a rosszfiúk sűrűjébe gázol. Legszívesebben egy UZI-t montíroznék a kezedbe... Na, haaaaaaad!

Képeken sose jön le hogy mennyire lejt az adott hely, vagy mint most pl. hogy a lejtő végén rögtön emelkedik és aztán fal*, de hogy dankoit idézzem a helyszínről: hát ezt nem is lehet fapofával kibírni…

* Ami persze csak akkor probléma ha az ember minél inkább fék nélkül akar lejönni, mint ahogy nekem pl. ez volt a célom. Bár megsúgom hogy az első néhány menet fékkel is elég parás, komoly elszántságot igényel nekiindulni.

Nem is azért mondtam, mert ciki lenne. Csak így van.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...