RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 36 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

20 perc, 60/50 helyes válasz -> 134
(siettem és nem foglalkoztam vele igazán, pl. írásban semmit nem gondoltam végig)

Én ezt nem merem megcsinálni.

Én is tartottam a retarded-től
(Na jó igazából nem, mert ez az értékelőlap csak a cucc végén van, mindenesetre fostam, hogy esett az iq-m az évek során. De nem. Ez az eddigi legjobb eredményem. Ezzel egyúttal bevallom, hogy 140 fölötti még nem volt Asszem. )

Nekem romlik folyamatosan… Amikor először csináltattak velem IQ-tesztet (ált. Iskola 2. osztály magassága, pedagógiai tanácsadás), akkor x lett, most legutóbb (pár hete csináltam pont ezt) x-14, két-három éve x-11. x-et nem árulom el, de annyit segítek, hogy pozitív.

Tamás, még néhány év(tized) és - majdnem - olyan hülye leszel mint én

Tamás, azonos pontszám kisebb IQ-t jelent egy 25 évesnél mint egy 15 évesnél, ergo normális esetben csak hülyül az emberfia. Ráadásul asszem 15 évesen a szokott a legmagasabb lenni, legalábbis valami ilyesmit tanultunk (francokat, tanították)

A tesztet 29 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 51 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 136 pont.

Jó az IQ, de nem itt a lényeg. Szív és lélek legyen, józan ész - lehet, hogy ezek közhelyek?
Merd megcsinálni, de ne vonj le végső következtetést, okos vagy, mert Ember vagy!

„A tesztet 18 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 53 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 140 pont.”

10) Titti (nem regisztrált)
Az első IQteszt, amit a neten bogarászva megtaláltam. 60ból 49jó, 132IQ. Tudtok esteleg még olyan oldalt, ahol találhatok? Köszke

Az iq-teszt még nem elég erős a googliban move it up
máris a 3. oldalon tanyázik…

adamo, neba***! Tényleg! Kemény

Ja amúgy az IQ-ra meg a negyedik oldalon vagyunk magyarok közt, tud valamit ez a Google

(És persze thx az infót meg az önfeláldozó együttműködést )

Ez nekem 136 lett, egy angol nyelvű 75.

sylverdevil, aha, ebben lehet valami. Kösz, ezt még nem tudtam Viszont abból mennyi igaz, hogy az IQ-teszteket állandóan újra kell normálni, hogy az átlag 100-nál legyen, mert a népesség folyamatosan hülyül? (Népesség alatt itt a teszt célnépességét értem, tehát pl egy magyar nyelvű IQ-tesztet értelemszerűen a magyar lakosságra kell normálni)

Tamás, én már készítem a jövő évit.



Engem az zavar kicsit, hogy nem esik latba az idő ami alatt kitöltötted. Legalábbis ezt szűröm le az eddigi eredményekből.

mainframe, meg az sem esik latba, hogy ha pl. 100 szálon szedtem mellette linux disztribeket, és emiatt negyed perc eltelt, amíg bejött egy kérdés

mainframe, a rendes IQ-teszteknél sem esik latba tudtommal.

Haszprus Nem specifikusan Rád gondoltam, hanem egyébként is. Szerintem ez igenis tényező. (akár az 5 perc eltérés is)

Tamás, jó, de őt ez zavarja.

Engem meg az zavart, hogy nem mertem visszalépni egyet egy válaszom kijavításához, mert ki tudja mi történt volna.

mainframe, tényező, csak gondolom úgy már valami mást mérnénk. Annak is megvan a maga oka, hogy nem számít be az idő. (Mondok egy példát: ki az intelligensebb, aki 30-at megválaszol 30 perc alatt, vagy aki 31-et 31 perc alatt? Ha ezek túl közeliek, akkor viszont hol a határ? Hány perc késedelem egy iq pontlevonás? Akinek lassabb a netkapcsolata vagy az egere, az butább? )

Haszprus Egyet én is elszúrtam és azonnal rá is jöttem. (Az a kávé, sütemény stb., melyik lóg ki a sorból című kérdés. A süteményt mondtam, mert az sok alkotóelemből áll, a többi meg egyből, de rájöttem hogy nem ezt akarták. Már nem emlékszem mi lett volna a jó.)

Az idő fontos tényező amugy? Mármint az fontos, hogy a megoldás közben elmentem kb. 30 percre a gép elől? 130 lett amúgy kereken, ha jól emlékszem 48 helyes válasszal

The GuNN, az idő nem számít. De mit írt a végén, hány perc alatt csináltad meg? Én azt gondoltam volna, hogy 45 perc ha letelik, akkor nem teszi fel már a többi kérdést.


adamo, előremozdult azóta kb. 5-6 helyet (most 32.)

sylverdevil, tekintve hogy a rendszer direkt honorálja (vagy ha úgy tetszik kiegyenlíti etc) hogy öregedsz, ezért elvileg nem hagyja hogy idősebben kisebb legyen az iq-d, hacsak tényleg nem hülyültél* közben. nem?

* vagy csak szimplán magadhoz képest rosszabbul oldottad meg stb.

138… holnap kipihenten is megpróbálom

Hedge, nem hiszem hogy jó ötlet újra ugyanazt a feladatsort megoldani.
Azt már nem logikából csinálod, hanem memóriából, nagyrészt.

Haszprus, jahogymer nem random… Sorry… Benéztem

A tesztet 13 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 45 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 136 pont.

Nem jegyeztem fel, hogy hány perc alatt oldottam meg, de nagyon gyorsan. Az eredmény 50/60 --> 134. Emlékszem, 14 évesen találkoztam már ugyanezzel a tesztprogrammal. Egy kis DOS-os alkalmazás volt, szerintem valamelyik cd-men megvan még. Akkoriban pörgött az agyam, 149 jött ki, kis zseni voltam. Ne féljetek, elmúlt - csak az ego maradt, az meg ártatlan.

Anett

2,5 perc->84-es IQ azért ahhoz képest hogy totál vaktában klikkeltem

Mod:
Javulok: 1perc 30 mp 97-es iq

Schumi, nos ez tőled mindenképpen szép eredmény, vaktában klikkelés ide vagy oda A 2,5 perccel pedig rászolgáltál a nevedre

Most megoldottam 0 perc alatt de sajnos kevesebb lett 80 pontnál szomorú vagyok

Közben a dolog asszem megválaszolja mainframe azon felvetését, hogy miért nem számít az idő

Nos, nekem lassan és hiányosan sikerült kitöltenem, így lett 128… Pedig régen 131 volt brühü brühü

Haszprus Szerintem akkor is számíthatna az idő. Az IQ teszt nem tippelős játék, aki normálisan áll hozzá, az reprezantatív választ akar kapni, azt pedig csak rendeltetésszerű használattal lehet. Szóval ha valaki belekattingat random, és az időbónusz miatt kiad neki egy 250-es IQ-t, arra azt mondom nyugodtan verje magát erre ha ettől jó. Amúgy meg minek.
Schumi Ne értsd félre, a fenti nem Rád vonatkozott, elvégre jelenleg nincs időbónusz sem, szóval még felvágni sem lehetne vele. Ellenben a valszám és töki oktatókat tuti érdekelné egy ilyen véletlenszerű IQ kísérletsorozat.

dankoi Az, hogy 128 vagy 131, szerintem teljesen mindegy. Az aktuális állapotodtól függ. Ugyanolyan lehet, mint valamilyen fizikai teljesítmény mérére időre. Sosem ugyanannyi.

Anett
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::