Matt Damon visszavág - Haszprus überblog

Matt Damon visszavág

©   Balage   |   film, tv

Ez most egy rendhagyó bejegyzés lesz tőlem, mert egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne osszam meg veletek ezt a gyöngyszemet. A történet pedig úgy szól, hogy Jimmy Kimmelnek van egy beszélgetős műsora az egyik nagy amerikai csatornán és előszeretettel idegesíti Matt Damont azzal a dumával, hogy Apologies to Matt Damon, but we ran out of time... – Azaz bocsi Matt Damonnak, de kifutottunk az időből… Egyszer azonban végre bejutott a stúdióban, ahol szépen felkonferálták, meséltek róla ezt-azt, majd mielőtt megszólalt volna ugyanezzel a dumával zárta le a műsort, így Matt hoppon maradt. Azonban ez már sok volt neki is, így vörös fejjel hisztizve és káromkodva rohant ki a stúdióból.


Itt egy későbbi szívatás Kimmel részéről, amikor az Ocean's 13 vörös szőnyegén szintén riportra invitálták, majd idő hiányában elhajtották a francba.

Végül Matt Damon bosszút állt Sara Silvermann segítségével, aki történetesen Jimmy Kimmel barátnője. Azt hiszem a következő videó üzenetben a mindig komoly Matt Damon egészen új arcát ismerhetjük meg.


RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás - Szólj hozzá Te is!