film - 2004 november - 10 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Rémségek kicsiny boltja

©   Haszprus   |   film
Rémségek kicsiny boltja (Little Shop of Horrors - 1986). Óriási film. Vígjáték. Egy időben állandóan ezt néztem kaziról, de az régen volt. A zenei betétek többnyire jók, a poénok rendesen ütnek

Akik pedig az istenkirály alakításokat nyújtják: Rick Moranis (a kisebbségi komplexusos virágboltos), Steve Martin (a drogos szadista fogorvos - óriási!), John Candy (az idióta rádiós), Bill Murray (a mazochista páciens - óriási!). Női főszerepben Ellen Greene-t láthatjuk, de ő nem szór poénokat.

A film 100%-ig ajánlott, ezen napokban több havernak személyesen is megemlítettem, hogy nézzék meg


Genre: Comedy / Sci-Fi / Horror / Musical

Tagline: A Singing Plant. A Daring Hero. A Sweet Girl. A Demented Dentist.

Plot Outline: A nerdish florist finds his chance for success and romance with the help of a giant man-eating plant who demands to be fed.

User Rating: 6.4/10 (8,131 votes)
Haszprus

Az idegenvadász

©   Haszprus   |   film
Az idegenvadász (Alien Hunter - 2003). Lowcost filmről van szó, ami mellesleg egész tűrhető volt, bár lehet hogy csak azért, mert a legrosszabbra voltam felkészülve.

Csak három dolgot emelnék ki
  • A Földre érkezett bigyó - mint később kiderült, amolyan alien űrhajó - által sugárzott többszörösen titkosított üzenet az, hogy "do not open". lolz0r? Miért írta volna bele az alien a csomagba, hogy do not open, mikor ő pont úgy szabadulhat ki?
  • Nemsokkal az alien elszabadulása után a sötét, áram nélkül maradt helyen valaki bedobja az ultimate ötletet: "miért nem válunk szét?" lolz0r
  • A védelmi minisztérium le akarja nyomni a kutatócsoportot atommal mert vírusgazdák. Utána negyed perccel ilyen szöveg: "nem közölheti velük mert biztos kárt tennének a berendezésben". Igen, az atom biztos nem tenne. (A film végén végül le is nyomják rendesen )
Genre: Action / Sci-Fi / Thriller

Plot Outline: An alien black box is found in the South Pole, where a government agency is conducting botanical experiments.

User Rating: 5.0/10 (424 votes)
Haszprus

A Bourne-csapda

©   Haszprus   |   film
A Bourne-csapda (The Bourne Supremacy - 2004). Az első rész, annak is az első fele lényegesen érdekesebb volt, nem is számítottam különösebb durranásra most sem. Az első rész első felének titka, hogy érdekes, ahogy a főszereplő rájön képességeire. A második rész egy átlagnál ügyesebb fickó üldözéséről szól, elég szimpla. Nézhető.

Matt Damon, Franka Potente, Brian Cox, Julia Stiles, Karl Urban, Joan Allen

Tagline: They should have left him alone.

Plot Outline: When Jason Bourne is framed for a botched CIA operation he is forced to take up his former life as a trained assassin to survive.

User Rating: 7.3/10 (12,151 votes)
Haszprus

Feketék fehéren

©   Haszprus   |   film
Feketék fehéren (White Chicks - 2004). Sok jó rész van benne, úgy ahogy nézhető...

Marlon Wayans, Shawn Wayans

Genre: Crime / Comedy

Plot Outline: Two disgraced FBI agents go way undercover in an effort to protect hotel heiresses the Wilson Sisters from a kidnapping plot.

User Rating: 4.5/10 (2,565 votes)
Haszprus

Harcosok klubja

©   Haszprus   |   film
Harcosok klubja (Fight Club - 1999). Most látom másodszor. Először egy videopartin láttam, valamikor késő éjjel ill. kora hajnalban, fáradtan, nem is igazán esett le hogy mi van, csak a legvégén. Most, hogy előre tudtam, egész más szemmel néztem. Õrült jó film, magasan ajánlott többszöri megtekintésre.

Edward Norton, Brad Pitt, Helena Bonham Carter

Genre: Drama / Thriller / Mystery / Crime

Tagline: Mischief. Mayhem. Soap.

Plot Outline: A man disillusioned by what his life has become encounters an exciting stranger who introduces him to a new way of life.

User Rating: 8.5/10 (98,272 votes) top 250: #41
Haszprus

Lenyúlsz vagy kinyúlsz

©   Haszprus   |   film
Lenyúlsz vagy kinyúlsz (Suckers - 1999). Hehe, jó kis film. Nem mainstream, de jó. Nem az a tipikus vígjáték, inkább valamiféle lájtos krimi/dráma, bár valóban poén belátni egy használtautó-kereskedés színfalai mögé… Megtekintésre hmmm ajánlott.

Genre: Comedy

Tagline: Whatever You Do, Don't Buy Your Next Car Without Seeing This Movie!

Plot Outline: Ever bought a used car from a dealer before? Want to know what REALLY happens behind the scenes? This movie offers some insight through the eyes of one of the dealers.

User Rating: 5.7/10 (195 votes)
Haszprus

Garfield

©   Haszprus   |   film
Garfield - 2004. Kb. negyed óra után felhagytam vele. Borzalmas. Semmi poén, illetve ami van, arról jobb hallgatni. Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt

Genre: Comedy / Animation / Family

Plot Outline: Jon Arbuckle buys a second pet, a dog named Odie. However, Odie is then abducted and it is up to Jon's cat, Garfield, to find and rescue the canine.

User Comments: It might be called "Garfield," but this terrible film isn't about the cat everybody loves...

User Rating: 4.7/10 (2,873 votes)
Haszprus

Terminál

©   Haszprus   |   film
Terminál (The Terminal - 2004). Vannak benne jó részek, de nagyon meg kell szenvedni érte, lassú cselekmény, unalmas.

Tom Hanks, Catherine Zeta-Jones. Rendezte Steven Spielberg.

Genre: Drama / Romance / Comedy

Tagline: Life is waiting.

Plot Outline: An eastern immigrant finds himself stranded in JFK airport, and must take up temporary residence there.

User Rating: 7.0/10 (7,620 votes)
Haszprus

Jeanne d'Arc

©   Haszprus   |   film
Jeanne d'Arc - Az Orléans-i szűz (The Messenger: The Story of Joan of Arc - 1999). Nem az igazi. Viszont a végefőcím zenéje beüt, megpróbálom beszerezni, csak nemtom a címét.

Milla Jovovich, Dustin Hoffman, John Malkovich

Genre: Drama / War

Plot Outline: A young girl receives a vision that drives her to rid France of its oppressors.

User Rating: 6.2/10 (9,511 votes)
Haszprus

Brian élete

©   Haszprus   |   film
Brian élete (Life of Brian - 1979). Kultuszfilm, most néztem meg először. Nem jött be annyira, mint amennyire egy kultuszfilmnek kéne. Elavult, sok tekintetben nem állja meg a helyét, legfőképp technikailag, és ez zavaró. Úgy egyébként van jónéhány poén ami üt.

Genre: Comedy

Tagline: See the movie that's controversial, sacrilegious, and blasphemous. But if that's not playing, see The Life of Brian.

Plot Outline: Brian is born on the original Christmas, in the stable next door. He spends his life being mistaken for a messiah.

User Rating: 8.0/10 (29,707 votes) top 250: #159