Haszprus

ADHD Podi

©   Haszprus   |   adhd barátok design fejlesztés google idézet life todo

IRCQuote fight! In the ring:

dankoi
Említetted, h ADHD-t emlegettek neked.
dankoi
https://spotify.link/lkk88hyG0Ib
Haszprus
köszönöm
Haszprus
[...] na, meghallgattam az adhd podcastot amit küldtél, az eleje felé valószínű kevésbé tudtam figyelni, a végére eléggé belelendültek, az már le tudott kötni, vagy nagyon keményen dolgoztam h figyeljek rá, nem tudom. igen, masszívan érintett vagyok ezekben, a tünetegyüttesekben, a társbetegségekben, stb. [...]

16:44 adhd kivizsgálás május 2 09.00, remélem fel bírok kelni, necces. Előtte levő este viszonylag korán be kell altatózzam magam, mondjuk 21 körül vagy hamarabb. 130e Ft. A border szerint ha kapok Ritalint, az nagy mértékben megsegíti a problémáimat. Én nem hiszek ebben teljesen, de annyi ideje mondogatja, hogy megpróbálom.

Tavaly nagyon rossz tapasztalataim voltak a pszichiáterrel, nem véletlen hagytam abba.

(Egy rakás gyógyszertől nem áll fel, vagy egyszerűen nem bírtam elmenni, ez van. Értelmesebb pszichiáterek rögtön cserélik a gyógyszert, nem tudtam kideríteni hogy kihez jártam 2016-ban, ott kaptam valami tökjó bogyót, megpróbáltam utánajárni a mindenféle naplóimban, de nem találtam erről semmit. Tavaly emiatt aztán nyitottam is egy google docs-ot és megpróbáltam naplózni hogy mit mikor mire szedek. De nem egyszerű, mert ... talán mert adhd-s vagyok Who knows. Sokféle bogyó van, mindig hadilábon álltam ezekkel, hogy mit mikor mennyit mire miért meddig.)

Naszal mit is kéne csinálnom épp?

A fenti kép ugyan direkt nem kiolvasható de lényegében egy rakat tech van rajta amiket tanulnom kéne. Meg mindenféle egyéb. Orvosok, szervizek, bogyók, mindenféle teendő. Tulajdonképpen akár publikus is lehetne (trusteden belül), annyira talán nem ciki, max az maga a tény, hogy így eluralkodott rajtam a tennivágyás. Vagy nemtom.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...