Haszprus

Megyek postára mert meggyütt a Columbia cipőmró…

©   Haszprus   |   life
Megyek postára mert meggyütt a Columbia cipőmről valami cuccos. Visszaküldték a cipőt. Egyelőre nem tudni milyen kommenttel. Remélem jóváhagyták hogy hibás és lehet lecserélni a redvás pudvába. A postás meg faszér nem adja át a küldeményeket, az van a papírra írva hogy kihozta. De a f#szt hozta ki, csak hagyott egy értesítést hogy kihozta de nem voltunk itthon. Eh. Pedig itthon voltunk. Mostanság ezt csinálja a f#sz postás.

Update 17:58 bazmeg. Összefoglalták pár sorban azt hogy eddig hányszor küldtük be véleményezésre a cipőt és hogy ők hányszor basztak bármit is reagálni rá, majd a végére odaírták ezt:
Megértjük szakmai véleményünk kedvezőtlen fogadtatását, de amennyiben vizsgálatunk eredményét nem tartja elfogadhatónak, úgy továbbiakban már csak bírósághoz fordulhat.
Ez már csak azért is király, mert megint nem írtak semmiféle szakmai véleményt. Rohadjanak el bazzeg, fél éve küldözgetjük nekik a cipőt hogy írjanak már rá egy véleményt, gondolhatnák hogy valószínűleg tényleg bajunk van a cipővel és nem poénból csináljuk. Nekik mibe kerülne azt írni hogy 'igen, hibás a cipő, kicserélendő'? Vagy ilyesmi.

A dologban a szép az hogy legutóbbi bentjártamkor a nő elismerte a cipő hibáit és aszonta még karácsony előtt megkapjuk rá a választ. Lehet hogy jövő karácsonyra gondolt.

Nincs valakinek valami protekciója a fogyvédelemnél?

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...