» Archívum: megjelenített kategóriák

Jelöld be, hogy mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


18 megfelelő bejegyzés.hmm

hmmm...

itthoni mérleg ~73 kg-ot mutat

eddig 65 körül voltam

1-2 hónap alatt felszedtem 8 kilót ha lehet ennek hinni. is tartok tőle h lehet, mert nem véletlen mértem meg. kihíztam a szept-ben vett gatyámat, meg az öltönyöm nadrágja is határeset... [ofkorsz kényelmességről beszélek, nem arról h szétpattan rajta a gomb]

most mi a franc legyen? ilyen még nem volt, világ életembe inkább túl sovány voltam mint kövér.

a Testtömegindex-kalkulátor azt mondja, hogy a normál súlyúak felső mezejébe tartozom és szükségem van némi fogyókúrára, vmint hozzáteszi hogy ez akkor van, ha 102 centi fölött van a derekam. Hát most megmértem, 87 centi, nem behúzott 'pocakkal'. Lehet hogy a mérleg szar, nemtom, az tuti hogy az elmúlt 1-2 évben híztam derékra mert az öltönyöm gatyájának derekából ki kellett engedni (eredetileg összevart anyám némi részt belőle). És az is tuti, hogy az utóbbi időben sokkal jobb az étvágyam mint eddig.

Jah, lehet hogy a mcdonald's junkfood így hónapok alatt meghozta a hatását? Még akár ez is lehet, de nem valószínű.


"kapjátok be a faszomat és szopjátok, rohadt geci békávésok!"

Belga - Kalauz

Elég jó hatással van az ember idegrendszerére amikor a félóránként járó békávé expressz járat, ami ráadásul a békávé plusz logót viseli magán (ami fasza szolgáltatást kéne jelentsen) kimarad közvetlenül vizsga előtt. Úgymond befolyásolja a teljesítményét az, hogy zh feladatsor kiosztása közben esik be a terembe.

Persze ilyen is csak akkor történhet ha az ember a világ legkibaszottul távolabbi helyén lakik mert a hosszabb útra több hibalehetőség esik.


Na hát a holnap éjszakai buli meghiúsult, mert minden haverom lemondta. Nem zavar különösebben, mert úgyis készülnöm kell a hétfői meg azutáni vizsgára, meg ráadásul a kontakt lencsémet se sikerült bekalibrálni úgy hogy jó legyen Erről ejtenék még néhány szót. Ma 17 órakor betettem a kontakt lencsét, 20-ra meg már zavaróan homályos "képet adott", most 22 óra van és pokoli zavaró a lencse. Hunyorgok tőle meg ilyenek. Ha van olvasóim között lencseszakértő, elmondhatná hogy ez mitől lehet. A koszos lencsét talán kizárnám mert alig hordtam és elég alaposan meg is tisztogattam felvevés előtt...


Megyek postára mert meggyütt a Columbia cipőmről valami cuccos. Visszaküldték a cipőt. Egyelőre nem tudni milyen kommenttel. Remélem jóváhagyták hogy hibás és lehet lecserélni a redvás pudvába. A postás meg faszér nem adja át a küldeményeket, az van a papírra írva hogy kihozta. De a f#szt hozta ki, csak hagyott egy értesítést hogy kihozta de nem voltunk itthon. Eh. Pedig itthon voltunk. Mostanság ezt csinálja a f#sz postás.

Update 17:58 bazmeg. Összefoglalták pár sorban azt hogy eddig hányszor küldtük be véleményezésre a cipőt és hogy ők hányszor basztak bármit is reagálni rá, majd a végére odaírták ezt:
Megértjük szakmai véleményünk kedvezőtlen fogadtatását, de amennyiben vizsgálatunk eredményét nem tartja elfogadhatónak, úgy továbbiakban már csak bírósághoz fordulhat.
Ez már csak azért is király, mert megint nem írtak semmiféle szakmai véleményt. Rohadjanak el bazzeg, fél éve küldözgetjük nekik a cipőt hogy írjanak már rá egy véleményt, gondolhatnák hogy valószínűleg tényleg bajunk van a cipővel és nem poénból csináljuk. Nekik mibe kerülne azt írni hogy 'igen, hibás a cipő, kicserélendő'? Vagy ilyesmi.

A dologban a szép az hogy legutóbbi bentjártamkor a nő elismerte a cipő hibáit és aszonta még karácsony előtt megkapjuk rá a választ. Lehet hogy jövő karácsonyra gondolt.

Nincs valakinek valami protekciója a fogyvédelemnél?

Fodrász megvolt, most kurvajól nézek ki (yeah, utoljára nov 25-én voltam fodrásznál, azaz ~52 napja), vettem tescóban 2 * 0,5 lityó pityókát – amit gazdaságosan karácsonyról rájukmaradt Boldog karácsonyt feliratú zacsiba csomagoltak* –, egyiket családi felhasználásra [anyámnak], másikat meg a péntek-szombat éjszakai buliba, amit már igencsak várok. Sajna valami bérelt helységben lesz a dolog, ez kissé beparáztat, de majd meglássuk, reménykedem hogy jó lesz.

Mielőtt valaki megkérdezi hogy miért likőrt kortyolgatok: azért mert finom és mert van hatása is. Ez a két dolog elég kevés piában egyesül, tulajdonképpen nem tudok egyetlen más piát sem mondani likőrökön kívül, ami finom és hatása is van.

* semmi bajom a gazdaságossággal, gazdaságosság rulz, sőt, inkább azt kéne kiemelni a mondatból hogy zacsiba csomagoltak, ahol ki kell érezni a mondatból hogy a pénztáros csomagolta be a zacskóba, nem pedig én. Kiszolgálás rulz.
Három év börtön állatgyilkosságért Londonban

Három év szabadságvesztésre ítélt Nagy-Britanniában a bíróság két angol férfit, amiért lefejezték egy ismerősük macskáját, szelídített egerét pedig mikrohullámú sütőben sütötték meg.

A BBC pénteki jelentése szerint a két manchesteri illetőségű barát részegen behatolt egy közös ismerősük, David Byrne lakásába, s ott randalírozni kezdtek.

Egy fejszével levágták a mit sem sejtő Byrne 19 éves, Greta névre hallgató, már vak macskájának a fejét, amelyet a nappaliban lévő asztalra helyeztek. Nem kegyelmeztek a lakástulajdonos szelídített egerének sem: ténykedésüknek köszönhetően Snowy a mikrohullámú sütőben lelte halálát.

A bíróság előtt a vádlottak azt mondták: olyan részegek voltak, hogy már nem emlékeznek arra, melyikük pusztította el az állatokat. Így mindketten vállalták a felelősséget a bűncselekményért, s elfogadták a bíróság által kiszabott büntetést.

(forrás: index)
B#zm#g. Megérdemelték.

LOL! Mai beszavazó show-t végigkommenteltük #####-szel meg ######-dal [protecting da privacy]. Vélemény:

0. ezt bazzeg nem hiszem el
ez úgy kamu ahogy van


1. parasztgyerek mondjon le
azt' maj' jovok vmiko'
szalacsi style rulz
LOL!

2. sztem kajakra le fogjak alazni a csavot bent
ilyen trendi arcok, mint pl tommyboy, meg 1 tajparaszt lovaszlegeny... erzed...


3. amúgy ez a taj paraszt imho kurvaszarulfogja érezni magát, és mindenki rajta fog poénkodni.... [szerk. megjegyzése: a srác aszonta a szolira hogy nem tudja micsoda, és 'üvegkoporsó'-ként emlegette]

4. mellesleg imho vadri is kurvaszarul lenne bent, eléggé érzékenynek tűnt. aki elsírja magát azért mert barátnője mond róla 2 jó szót, az nem hiszem hogy kibír több hetet mindenkitől távol, úgy hogy 13 ember őt baszogassa

5. nem hiszem el, hogy miután képesek beszavazni 10-20K szavazattak pornós pandorát, csipendél tommyboyt, maffiózó segalt.... azok után képesek egy taj paraszt mucsa gecire 45K-t szavazni, és adrira, aki jól kinéző, aranyos, táncoscsaj csak 10k szavaz...

A fenti vélemények nem tőlem származnak de egyetértek

Jah, és mindhárman amúgy Vadrinak drukkoltunk mer szép szemei vannak meg amúgy is zsír csaj Hajrá Vadri


Sikerült megnézzem a tegnapi VV3-at. Jeah. Ez volt a második összefoglaló, amit látok. Egyébként időnként Axelerós hozzáférésem révén ingyér betekintek a netes szerkesztett adásokba is.

VV3 után minden esetre bealudtam a nappaliban, de most felébredtem és itt blogolok a szobámból, mert megtehetem.

9-ére fel vagyok jelentkezve közgáz vizsgára, de valszeg átrakom majd későbbre. A progot viszont lehet hogy megjátszom 12-én, még nemtom, lehet hogy inkább csak 19-én kéne.


» régebbi bejegyzések

a jövőben szeretnék napnyi bejegyzést látni a főoldalon.   Csak regisztrált felhasználóknak.