úszás - 2004 - 5 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2007
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2005
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2004
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Eljött az első úszás napja

©   Haszprus   |   bme úszás
Eljött az első úszás napja a harmadik félévben. Semmi kedvem hozzá. 7-től lenne a MAFC uszodában, de asszem kihagyom. Lehet, hogy majd jövő héten elmegyek, és az is lehet, hogy nem. Ha nem lenne a MAFC uszoda ekkora gettó, sokat lendítene a helyzeten. Valamikor majd elmegyek dokihoz, és megkérdezem, mégis mit szólna ha konditerembe járnék, merthogy elvileg gerincferdüléshez nem túlzottan ajánlott. Első évben szerettem volna arra járni, de a tanár a tájékoztatót rögtön azzal kezdte hogy felsorolt egy rakás dolgot amik esetén erősen ellenjavallott a konditerem, s ebben én is érintett voltam.
Két kávé elég ahhoz hogy kisebb alvásokkal átvészeljem a csütörtöki (08.15 - 19.30-ig tartó, nagyszünet nélküli) napot.

Az Anal 2 kemény, az Anal 1 uncsi, a Tárgyalástechnika kurvajó (sok ilyen tárgyat akarnék, végre valami közel áll hozzám), a Prog 2 nem rossz, a Fizika megincsak suxor, annak ellenére hogy kb. triviális amit tanulunk

20.30-ra értem haza. Ergo nem láttam az egyetlen műsort sem amit nézni szoktam. (Egyet találhattok, hogy mi az…)

Holnap viszont elmarad a BSZ gyak, és ebből az következik hogy úszás után van 4 lyukas órám már megint amit sehogy se tudok értelmesen eltölteni. Ergo lehet hogy nem 7-re megyek be úszni, hanem 10-re. Igaz hogy a tanár szerint tumultus van olyankor, harmincvalahányan vannak a BME MAFC uszodában (ami pokoli sok), de lesz#rom, inkább megyek olyankor minthogy ennyi lyukasórám legyen… Max lesz még egy igazolatlanom, ha a szava ellenére nem engedi hogy bemenjek vagy ilyesmi (de aszonta engedni fogja).

A mai napról röviden.

7-től úszás volt, az oktató (nő) lebrummogott hogy azért nem megy az úszás elég jól, mert nem járok rendszeresen. Igen. Elnézést. Múlt hetet kihagytam mert olyan helyre mentem ahol nem akartam klórtól bűzlően megjelenni, márpedig a BME uszodája ezzel jár, hacsak nem fürdök utána negyed órát, mint egyesek. (Megjegyzésként: 5-10 percet állni a közös zuhany alatt nem szép dolog, mert a zuhanyból 3 darab van, és szét tud baszni az ideg ahogy arra várok hogy zuhanyozzanak már le az előttem levők.)

10-től 12-ig lyukasórám volt, ergo átmentem BB-vel a HSZK-ba és próbaképpen felmentem IRC-re. Bár gondoltam nem lesz ott a két haverom, de tévedtem, mindketten ott voltak. Sok hardcore arc. Egyébként eredetileg Egonnal tanultunk volna Analízist, de neki 12.xx-kor ment a vonatja xx helyre (protecting da privacy), úgyhogy nem tudott ráérni.

12-től 14-ig Digitális technika Benesóczkyval. Nem volt rossz.

14-től 16:10-ig Analízis 2 fakultatív gyakorlat, ahol találkoztam egy arccal (Í), akivel eddig nem dumáltam de most mégis így alakult (nem tudom melyikünk kezdeményezte a kommunikációt, talán ő), és tökjó arc. Kúl.

15.55-kor pedig rámcsörgött apám, hogy melyik épületben vagyok, mert hazavisz, ha végzek, mert útbaesek. Rúlz. Ez így tök happyvé tette a napom végét is, mert általában (= mindig) ha BKV-val jövök haza, az azt jelenti hogy 1 órán át hergelem magamat, hogy milyen messze lakunk és milyen szar a bkv, kényelmetlen, szar a hegyre felmászni, meg ilyenek, főleg amikor hó van, de még inkább amikor ónos eső esik.

Haszprus

BME MAFC uszoda

©   Haszprus   |   bme úszás
Ma volt az első tesiórám ebben a félévben, úszás, ahogy azt már az előzőben megszoktam. Visszakaptuk a régi tanárunkat, ennek örülök, mert foglalkozik velünk (értsd: új úszásnemeket tanít meg, vagy tökéletesíti a jelenlegi tudásunkat), nem csak leül és képregényt fejt. Ma javítottam egy csomót a lábtempómon vagy min, sokkal könnyedebben és gyorsabban haladhatok így. Rulez.

Uszodából kifele jövet megnéztem hogy mennyibe van itt egy bérlet, BME-s hallgatóknak 2500 Ft egy félévre. Csak viszonyítás gyanánt, a Kondorosi uszodában pl. 2 vagy 3 óra 680 Ft asszem. Szal nem kicsit megéri a BME-s uszoda. Persze nem olyan tutirulez, semmi kényelmi funkció meg ilyesmi, de kell a halálnak, egy uszodában az a lényeg hogy ússzál, meg hogy közel legyen, legalábbis nekem.

A bérlet délután 2-től 8-ig használható, meg reggel 6 és 8 között. Asszem ez utóbbi lehetőséggel nem nagyon fogok élni, előbbin viszont elgondolkodom, mert pl. lyukas óráimba bepasszinthatnék 1-1 úszást, tiszta jó lenne, úgyis tervezem már régóta, a BME saját uszodája meg itt van egy köpésre, bármilyen órám után is vagyok éppen.