12e - 2005 március - 1 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2023
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2018
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2010
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Este buli a Geronimoban

©   Haszprus   |   barátok bme buli
No time for such things, which is pretty sad, however I was the one who chose bme instead of life. Bizonyára van grammar error is mert ezer éve nem gyakorlom az angolt sem passzív, sem aktív formában.

65p lett az anal zh-m ami kellemes, ha azt vesszük alapul hogy mennyi időt fordítottam rá és hogy a készülés utolsó fázisa előtt meg is betegedtem szóval nem fejeztem be (abból az anyagrészből írtam is egy szép 1/18 pontos feladatot). Persze mondhatnánk hogy harmadjára ez elvárható, de igazából nem, és amúgy is egy extrém helyzet ez a harmadik menet… (ld. akkreditáció = legnagyobb fasság a földön, bizonyos helyzetekben) Mindenféle további mentegetőzést elhagyva azt mondom hogy 75 ponttal elégedett lettem volna, de ez is sokkal jobb mint az aláírás által defaultból nyújtott 40 pont. Kell a jó átlag, nagyon.

[16:35]<Haszprus> buli van ma a geronimoban (old schoolmatez). kedvem is lenne. következtetés => nem megyek mert bme rulez. [16:41]<Balage> következtetés => gáz Felhívtak a sofőriskolától, hogy be akarom-e fejezni a vezetői tanfolyamomat, és menjek be konzultálni a központjukba ha igen. "Sajnos" ugyanazt az oktatót már nem tudják adni akinél anno voltam. Hát, a probléma ott rejlik, hogy nem igazán érek rá erre se, pedig ebben mondjuk már benne van a teljes zseton szal nem kéne bebukni. Ugyanakkor ha mérlegeljük hogy a bme vagy ez, és mondjuk nem fér be mindkettő, akkor nyilván bme. De lehet hogy péntekenként vezetgetnem kéne. Hát meglátjuk. Így is hulla vagyok, lemaradásaim vannak mindenből, ott a probléma, és a hardcore zh-időszak még el se kezdődött…