» Archívum: megjelenített kategóriák

Jelöld be, hogy mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


6 megfelelő bejegyzés.

Subway

©   Haszprus   |   élelmezés

Áramszünet volt a mekiben, igaz, a subwayben is, de utóbbi helyen ettől függetlenül kiszolgáltak (vajon addigra már megromlottak a cuccok hűtés hiányában? ). Isteni finom a kenyerük, az édes húsuk, a zöldségeik, nomeg a sajtos cézár öntetük. Szóval a Subway 100% rekommendált, abszolút élményszámba menő, kellően megtömött és egészséges szendvicset sikerült összepakolnom náluk. Igaz, cserébe 950 Ft-tal lettem könnyebb, ami szendvics kategóriában, azt hiszem, nem mondható alacsony árfekvésűnek, emellett kénytelen vagyok arról is megemlékezni, hogy néhány óra múlva már korgott a gyomrom. Ezen negatívumokon felülemelkedve máskor is megyek Subwaybe


Nokia 5310

©   Haszprus   |   hwsw, történelem, mobilfotó

Kurvára örülök neki! Outlookkal sync! Az Outlook meg Google Calendarral sync! Eszméletlen überfasza! 71 gramm, mp3 gyorsgombok, valami ócska fényképező (1,2 mpixel, de kritikán aluli, mondjuk tudtam előre, és nem érdekel, nem szempont - fényképeket a fényképező készít).

Canon EOS 350D vs. Nokia 5310, átméretezés nélküli képek (nem árulom el, hogy melyik melyik)

Update máj. 06. 20:32: tévedtem, 2 megapixeles a kamerája, és a fentinél jelentősen jobb képeket csinál (amik persze még mindig elég szarok )

Ez a bejegyzés nem biztos, hogy trusted marad.Lecseréltem a fél bringát.

 1. Fox Float RP23 165mm rugóstag (+ esztergályozás)
 2. Nagygenerál
 3. XT 2007 hajtómű
 4. XT 2007 fogaskoszorú
 5. Shimano HG93 lánc
 6. XT 2008 jobb és bal váltókar (2007-est kértem, átkúrtak 2006-ossal, reklamáció után ingyé raktak rá 2008-ast)
 7. XT 2007 hátsó váltó
 8. Fékpofa előre-hátra

Tervben:

 1. Hidraulikus tárcsafék előre-hátra (XT vagy Avid Code 5, de a 203-as tárcsát meg kéne tartani egyszerű vizuáltechnikai okokból )
 2. Könnyebb kerekek (ez még nincs kitalálva, igazából árkategóriailag is elbizonytalanodtam)
 3. Első váltó (XT)
 4. Egyéb apróságok (sisak, nyereg, pumpák, autószelepre áttérés, bringás szemüveg, könnyű bringás cipő, spd újbóli megrágása)

Nice. I like. Régóta szemeztem vele.

Kicsit szokni kell, félreütögetek (ezek a sorok az elsők, amiket írok vele). Nagyon jó, hogy tök halkak a billentyűk, és marha fura, hogy a billentyűzet ezúttal nem lejt felém, hanem pont hogy emelkedik. Majd meglátjuk, jó-e ez nekem, ofkorsz le lehet szedni az alján levő állványt, és a hátán meg ki lehet húzni kis támaszokat.

Mondjuk az kicsit idegesített, amikor kibontottam, hogy az Extreme Digital magyar billentyűzetként hirdeti (még direkt bele is írtam a megrendelésbe hogy csak magyar kiosztással érdekel), ehhez képest a magyarsága annyiból áll, hogy felcímkéztek egy angol billentyűzetet, de az í ugyanúgy hiányzik... Mindegy, eddig is angolon toltam, és a munkahelyi magyar billentyűzetet is úgy használom, mintha nem lenne rajta í
» régebbi bejegyzések

a jövőben szeretnék napnyi bejegyzést látni a főoldalon.   Csak regisztrált felhasználóknak.