RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 1973 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

hú.. mikor lesz? van egy jó videóm valahol a 3 évvel ezelöttiről

PS. nem OT ez kicsit itt? esetleg üzenőfal inkább?

Orca benned egy moderátor veszett el
Videókat én is láttam róla, jópofák, aztán talán tavaly kimentem egyre, jó volt, de elég is volt

Na ja, nem sok új lehetőséget rejt magában a dolog. De egyszer feltétlenül látni kell. Kíváncsi vagyok, ki merik-e írni ekorában, hogy ELKÚRTUK.

ugye ugye.. és milyen szaktudás kellett, hogy kiszúrjam az OT postot

vissza mátrixra:
jaja egyszer nagyon jó móka egyébként mint kiderül (vagy ezt csak én nem tudtam?), hogy 9kor kezdődik.. aki nem láttam még irány az SCH

Na, kiírták, hogy ELKÚRTUK? (Vagy ha már Qpa, akkor gondolom ELQRTUK lenne a stílszerű)

A közjó érdekében megjelent a kommentoldalon a hozzászólások számát jelző felirat mellett egy kis lefele mutató nyíl. Azzal le lehet mászni a lap aljára. Ajánlom elsősorban a forradalmi topichoz

Pedig már teljesen rászoktam a ctrl-End kombinációra de thx.. sztem hasznos lesz ha az egér van közelebb (és nem felejtem el h van ilyen link )


hmm.. valóban.. akkor lehet összekevertem vmivel

én is szinte mindig ctrl-t használok: winword miatt

Azt a feature-t megcsinálhatnád, hogy ha ilyen hashmark-os (#) hivatkozás van másik kommentre, akkor az kövesse a kommentek változásait. Most ugyanis ha törlöm pl. az első kommentet, az összes hivatkozás borul, mert feljebb shiftelnek a sorszámok, ugye.

Igen erre felmerült már az igény, a megoldás még várat magára, mégpedig két okból. Egyrészt azért, mert megtehetem, hogy a sorszámokat eltároljam adatbázisban, és akkor ha törlök egy kommentet akkor ott egyszerűen ki fog maradni egy sorszám, és így a moderáció ténye is visszakövethető. Másrészt azért mert az általad említett megoldás is járható, és így el kéne döntenem hogy melyik a jobb, ami viszont még jódarabig késlelteti az implementáció megkezdését Az általad javasolt esetben viszont még mindig szívás van, ha törölt kommentre hivatkozik vissza valaki, plusz algoritmust igényel. A db-s tárolás egyszerűbb de helyet eszik.




javascript nélkül mostantól nem lehet kommentelni. spamfiltering (a*b=c). ötlet © Tamás, valamikor. kérdés hogy vajon van-e js a spammereknél.
bevezetés oka: linktelen, spamszó nélküli random karakterláncokból álló kommentek. pl. yYdAQYbhTHIw BF6m0jnihN E4E2Lgczb5ws9


adamo erre ott van a linkbár, nem?


Különben megnéztem ezt az 8 films 2 die 4 trailert, jónak tűnt, kijöhetnének dvd-n…

Soha egyetlenegy spam sem megy át már egy sima javascripten sem, de a biztonság kedvéért én egy kis cookie-s, sessionös bűvészkedéssel is kombinálni szoktam (php legyárt egy random számot, XOR-olja egy hardcode-olt értékkel, leküldi javascriptnek, az javascriptből visszaxor-olja ezzel a hardcode-olt értékkel és a form submittal együtt postolja egy hidden input változóban).

Ja és van még1 módja a visszahivatkozásoknak: a db-ben a hivatkozott komment id-jét tárolom el (ez az a szám ami ami jelenleg már 13000 fölött jár), és a topic megjelenítésekor realtime írom át egy emberibb formátumú hivatkozásra…

Basszus, most látom, hogy a forradalmas postra többet írtam összesen, mint az üzenőfalra!!



jol hangzik, de sajnos nem a feltetlenul latni kell kategoria.

Átalakítottam a bejegyzések fejlécét -> reload -> vélemények jöhetnek. Én magam nem vagyok elégedett velük a jelenlegi formában sem. Az előző bár szép volt, de egyre kevésbé illett a tartalomhoz. (Mivel a blog egyre kevésbé napló jellegű, így a naponkénti csokorba fogás indokolatlan.) A bejegyzések címe azért nem maradt sárga, mert mivel a dátum már nem zöld, így ennek hiányában iszonyatos sárga túltengés volt az oldalon. Az előző design fájljai megvannak, ha esetleg a mostani annyira negatív véleményeket kapna… Negatív vélemény írása előtt azért érdemes szokni egy darabig. Mire ezt a kommentet leírtam, meg is tetszett

Hmm.. hát szokatlan.. már nézem 1-2 napja, h mintha változna vmi a fejlécben.. ezekszerint nem képzelődöm a hover hatására még mindíg narancs a cím.. vagy ez direkt? és volt eddig a címek alatt egy szürke aláhúzás... talán az is hiányzik kicsit.. ja és a fejléc első 3 sora közt lehetne kisebb távolság és úgy jobban összetartozónak nézne ki.. persze ez csak magánvélemény..

ja még azt akartam, h a hozzászólások száma lehene inkább a címmel egy vonalban talán..

Az a hosszabb címeknél nem lenne nyerő.

igaz.. és akkor a dátummal egy vonalban az alja? vhogy nekem nem jön be ott középen..

Szokjad még egy kicsit Lesz rá időd, mert nekem most teljesen bejön így

jólvan akkor majd megszokom.. mivel nem válaszoltál gondolom igen a választ arra, h direkt van e a cím sárgulás, ha fölé kolbászol az ember egérrel..

nem teljesen. konkrétan úgy volt, h nem terveztem el előre h mivé váljon a zöld ha föléviszem az egeret, így utólag meg tetszik ez a naranccsá válás. tehát valszeg az is így marad, vagy legalábbis egyelőre nincs jobb ötletem.

A kommentlink mehetne a bejegyzés aljára, úgyis szvsz az a logikus, hogy végigolvasom a bejegyzést, és aztán kommentelek, olyankor meg úgyis az alján vagyok a bejegyzésnek.

ez a zold linkszin szerintem nem kicsit borzalmas.
a szerzo es a kategoria kozotti | pedig mehetne css-sel is.

volt nálad ma fényképezőgép? láttalak az 'audik' közelében csak rohantam...

audik?? a lamborghini volt a sztár legalábbis láthatóan jobban tetszett a közönségnek az a kocsim.
amúgy nem volt :'(


Tegnap mi is 4kor feküdtünk. Ez valami tömeges megbetegedés lehetett...

plz akinek van felhasználói neve a blogra az ne kommenteljen kijelentkezve... főleg h on-the-fly be lehet lépni kommenteléskor. (adamo)

ack, csak onthefláj másik gépen hajlamos vagyok elfelejteni a jelszavamat
amúgy azon a gépen az üzenőfallal nem bírkózik meg az ie6, egyszerűen átirányítja nem megjeleníthetőre. Bár beállításait nem erőltettem... inkább visszatértem a foxomhoz.

Safariban valami eszméletlen keskenyek a hozzászólásoknál a sorok. Ránézésre max 150 pixel.

thx. safari hiányában ezt a problémát nem tudom megoldani így a semmiből, de nyitott vagyok az esetleges css-változtatási javaslatokra.

ja, csak régebben nem volt ilyen, azt hittem, hogy valami recent css-változtatás okozta, de ezek szerint nem.

igen, két fájlba szedtem a css-eket de a kommentek terén ezen kívül változtatás nem volt

Én egyszer szedtem szét a css-t layout/design alapon... finoman szólva sem jött be, már a besorolásnál problémák voltak (pl. logikusan a border color a designhoz, a border width pedig a layouthoz tartozna), a megtalálással pedig főleg. Esetleg a navigáció css-ét szoktam különvenni, de azt is csak indokoltan bonyolult esetben (100 sor fölött).

Azért most egy tizest odatettem, mi Orca?

elöször törtem a fejem, h mi a fenéről van szó.. Néha rámjön.. akkor sokat.. meg is volt az eredménye

1349) dóri (nem regisztrált)
sziasztok


Ismerkedni csak számmal és fényképpel.

Fene a perverz ízléseteket, én inkább emberekkel ismerkedem, nem számokkal meg fényképekkel.

A kommentek számából ítélve sokatoknak elkezdődhetett a vizsgaidőszak.
Sok szerencsét!!

1354) S.P.Q.R. (nem regisztrált)
Haszprusz: egyik képen kör alakú tárgyat tartassz a kamera felé, mi az?

fényképezőm, ha arra gondolsz amire én gondolom h gondolsz
btw Haszprus vagyok írásban és kiejtésben egyaránt


Hideg van, +1 Celsius, éjjelre szerintem fagyni is fog.

Irritáló Játék: 33,5 -> és csak kipróbáltam milyen...

Privi.hu-t már megtaláltam egy ideje, amikor vki (talán Mefi, de nem biztos) már siránkozott róla, hogy ez mennyire a net legalja. Hát, igaza is volt, bárki is volt az. Gondolkoztam a linkelésén, de aztán arra jutottam, hogy ez nem röhögős-szánalmas, úgyhogy nem ér annyit. De most mindenki maga is eldöntheti.

Szerintem ha bejelentenék az igényüket a szanalmas.hu-ra, oda is ítélnék nekik…

Hooogyisne! Az nem holmi díj, hanem egy befutott és népszerű domainnév. Kár az ilyenre pazarolni ilyesmit! De nem értem, az üzemeltetők nem érzik ezt vércikinek magukra nézve? Amikor ilyen oldalt látok, akkor rendül meg a hitem a világban. 15-20 év, és ők (a közönsége) lesznek a világ aktív népessége. Mi lesz akkor?

remélem sokat fejlődik addig a mesterséges intelligencia különben nagy szarban leszünk


1364) barbiii (nem regisztrált)
nekem küldtek de még nem nem kaptam meg. ilyen lehetséges? és megirták a cimet is a barát és jó volt a cim.

1365) barbiii (nem regisztrált)
nekem küldtek de még nem nem kaptam meg. ilyen lehetséges? és megirták a cimet is a barát és jó volt a cim.

szerintem lehetséges, nem?

vajon mi lehet amögött hogy egy dinamikus ip-ről ma már kb. 150x letöltöttek egy képet, de semmi más oldalt nem nyitottak meg a blogon? ha vkinek van tippje, nyomassa. ja, ez ilyen csomagokban érkezik, tehát egy fél perc alatt 20-30 letöltés, aztán szünet.

Keresőrobot pásztázása nem okozhat ilyet ?

nem valószínű (kb. kizárt)

az előbb (1 perce) tutifrankón egy egész apró földrengés volt. belengett az asztali lámpám, és éreztem az asztalon meg a padlón is. a másik szobában szintén érzékelhető volt.

mást is mondta, én nem figyeltem
biztos lábakon ülök


VII.ker-ben semmit nem éreztem belőle.

A III-ban sem, pedig itt állítólag valakinek majdnem leesett a plazmatévéje is (a burzsuj!)

Akasszuk fel!

Erről jut eszembe, ma a kth-ban indexfelvételi sorszám cetlim után alkalmam volt bő másfél órát várni a nemes papírhalmazra, és közben a neptun is lerohadt egy tíz percre, addig nem volt kiszolgálás. Ja és egyébként fullon volt a kth, de nem ügyintézőkkel, a 3-mas szobában pl. volt hogy egyedül, volt hogy ketten voltak.

Ja és állítólag van egy iv-díj tartozásom amit én egyrészt kétlek másrészt a neptun nekem nem mutatja…

Haszprus, lehet volt már róla szól, de nem lehetne megoldani, hogy RSS-ben azt is lássam, hogy ki írta a bejegyzést? Nem mintha zavarna, mert ugyanúgy elolvasom az összeset, csak múltkor teljesen meglepődtem egy posztodon, aztán kiderült hogy nem is te írtad.

A helyzet az hogy ezt múltkor már meg is oldottuk, és jelenleg van egy <dc:creator>Tamás</dc:creator> jellegű mező. A Google Reader ezt pl. kezeli. Milyen mezőt szeretnél még az xml-be (amilyet a te feedolvasód kezel)?

Most nézem, hogy tényleg. Fura, mert nálam a szerzőnél Haszprus überblog jelenik meg. Pedig a kommenteknél én is használok <dc:creator>-t, és ott jelzi is. (Opera 9.10)

Mindenesetre ha van megoldási javaslatod akkor természetesen nyitott vagyok rá.

Nincsen sajnos. Esetleg annyi (bár ez hülyén hangzik talán), hogy a <dc:creator> kerüljön a <description> elé, hátha.

Valóban meglepő lenne ha ez megoldaná a problémát, de láttunk már hibás programot, úgyhogy adok neki egy esélyt, áttettem (Ugye nem az rss_kommentszammal rss-t nyúzod? Mert abban nincs creator.)

megoldottam a safaris problémát. valamiért a safari figyelmen kívül hagyja a kommentszövegeknél a clear: both-t, úgyhogy benyomtam egy ugyanilyen funkcionalitású többlet divet. amennyire elnézem, a böngészőknek nem okoz problémát.

kösz a bugfixet! viszont a dumagépek rovatnál most 2007 nulladik hete van kiírva...



Kannibálos cikk miért vívott ki magának helyet linkbáron? Bulvárosodunk?



meglepne mert nincs leprogramozva

pedig hogy felcsillant a szeme





a legtöbb kerületben rendelet szabályozza a galambtartás és a galambetetés rendjét, határozottan tiltva a galambok etetését a közterületeken, pénzbüntetéssel szankcionálva a környezetet szennyező tevékenységet. tudtátok? ez tökyó.


mi? arra mf beszól. szal micsoda az hogy nyomuljál ide?

Igazából lehet Mi? is, szóval ebből a szempontból mindegy. Meg nem is szólok be.

Most ébredtem rá, hogy van üzenőfalad, s bátorkodtam ama értelmetlen bejegyzést odaírni, hogy kipróbáltasson a blokk.

nem tud vki vmi trükköt h 350d-n vajon raw+jpeg módban lőtt képnél le lehet-e törölni egy képnek csak a jpeg v raw változatát? mármint a 350d-n kéne törölni. mert mondjuk rájövök h nincs elég hely.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
Az üzenőfalon még karaktert írhatsz