Haszprus

Mai nap + a McDonalds látogatói

©   Haszprus   |   élelmezés life szociotrip történelem
8-tól csörgött az ébresztő a telefonomon nemtom meddig, az első néhány akció után ugyanis a kezembe vettem és úgy aludtam tovább, 10 percenként felébredve, egészen addig a pontig, amíg valószínűleg véletlenül vagy más gombot nyomtam le, vagy álmomban ráfeküdtem a gombra, nemtom, minden esetre végül 11.20 körül sikerült felébrednem hogy bemenjek aláíratni még az egyetlen kimaradt tárgyamat és leadjam a kth-n az indexet. Kis shopping körút vette kezdetét az Ersténél tett látogatásom után, melynek első célpontja a könyvesbolt volt. Lehetett volna a könyvtár is, de jobbszeretem birtokolni az efféle objektumokat, ez talán családi hagyomány.


Színes patront a nyomtatómhoz csak a harmadik sztech boltban találtam, ennek feltehető oka hogy az első két boltban valszeg memóriazavar okán 57-es helyett 27-es tintapatront kerestem, amire bőszen mondogatták hogy az biza elég ritkán van náluk.

Kipróbáltam újra az egyik már kipróbált fodrászt is, igaz, most egy másik hölgynél kerültem sorra, aki elég profin értette a dolgát. Asszem ezzel egy több mint nyolchónapos nyüglődésnek vetek véget, végre találtam egy normális fodrászt, csillagászati összeg alatt.

Mivel rég voltam már mekiben is, igazából tegnap estére terveztem de az időhiány miatt meghiúsult (bezárt volna a meki mire odaérek , úgyhogy erre is ma kerítettem sort. A kaja perfekt, egyedül az a gáz hogy az összes mcdonalds látogatásom után pokoli gyomorfájás lesz rajtam úrrá. Ilyenkor mindig a Supersize Me jut eszembe.

Úticéljaim között egy megálló kivételével az összes utat gyalog tettem meg, és a McDonald's-ban a szokásosnál ráérősebben kajáltam.

Megfigyelésem szerint a McDonald's látogatóit a következő osztályokba sorolhatjuk:

A plázacica
Ez egy kedves állatfaj, szeretjük. A McDonald's-ban az átlagosnál nagyobb az előfordulási rátája, mely azzal magyarázható hogy a McDonald's trendi, ergo neki ott a helye.
A garázscégesek
Amerikában némely nagy cégek garázsokból indultak, Magyarországon a pénzhiány miatt ahogy figyelem sokan inkább a mekiben tartják az üzleti megbeszéléseiket A szitu ismerős, a fénykorban én is résztvevője voltam hasonló eseményeknek
A kirekesztett
Ebbe a típusba a fiatalabb korosztályból kerülnek az alanyok, akik odajönnek a McDonald's elé, alaposan áttanulmányozzák az árlistát, mely az ő szemükben ezen a ponton a kidobóembert testesíti meg.
Aki nem enni tér be
Õ sietve ront be a gyorsétterem ajtaján, ám dolga nem a pénztárhoz, hanem egy félreeső sarokban lévő ajtóhoz vezeti. Dolga végeztével étkezés nélkül távozik.
A trendi mobilos
Aki félórás telefonbeszélgetését nem intézheti bármilyen söpredék bolt előtt, neki feltétlenül a McDonald's mellett kell vagy 15 kört leírnia mire befejezi megbeszélnivalóját. A mutatványát feltehetően a kinti embereknek szánja, de nem kérdéses, hogy előadása eljut a hatalmas üvegtáblák belső oldalán ülőkhöz is. A trendi mobilos dolga végeztével odébbáll.
A punk
A punk elutasítja a fogyasztói társadalom minden szemetét, számára a McDonald's megvetendő dolog, épp ezért nem hajlandó odabent elfogyasztani az étkét, a gyorséttermet rögtön elhagyja vásárlás után, s kint az utca kövére letepeledve lakmározik társaival egyetemben, a nulla fok dacára.
És Te miért mész a mekibe?

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

nem megyek mekibe, a plázacicákat pedig nem szeressük, mert annyi ész szorult beléjük, mint egy rotációs kapába. tisztelet a kivételnek, de a kivételeket akár még szerethetjük is.

Azért mert finom és utálok kaját készíteni. No meg hajnalban ha megéhezik az ember nincs más. De leginkább azért mert finom



Balage sajátos értékrendje…

hogy miért?há' mer' i'm lovin' it.Ja.Mert megtehetem...
Poén az a reklám,ahol mindenki köszön a mekis pultos srácnak az utcán,mert hogy mindenki ismeri.NA EZ,ez totális mellélövés.Annyira egyenfejű csávókák (a csajokról nem is beszélve,és aki még valami kimagaslóbb vizuális élményt nyújtana,azt is lehúzza a gusztustalan egyenruha.Nem véletlenül van már mindenféle perverzió,h valaki pl.katonaruhás csajokra bukik,de véletlenül sem izgat senkit egy mekiruhás csaj...) szolgálnak ki (na,emlékszik még vki a mondat elejére? ),hogy még az is erőfeszítés,hogy ha reklamálni akarok,megtaláljam,ki szolgált ki. Szóval McBarátomék mellényúltak. IMHO

Hát igen akinek topmodell alkata van az valszeg valahol másutt kamatoztatja ezen tehetségét

Mellesleg nem láttam ezt a reklámot sem - az utóbbi 5 évben amennyit én tévéztem, azon belül is mióta a vv3-nak vége… Közel nulla de legrosszabb esetben sincs szerintem több mint tíz óra.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...