Mire gyúrok? Statisztika - Haszprus überblog

Tekintve, hogy néha egyedül, néha Imoval val, néha Mainframe-mel megyek gyúrni, így nem könnyű ugyanolyan mértékben gyúrni minden izomcsoportra, nomeg amúgy sem akarok. A lényeg, hogy most kíváncsi voltam, mégis mire hányszor edzek.

Amin meg vagyok lepődve: iszonyúan keveset tricepszezek és vállazok szándékomhoz képest (mondjuk a vállam állítólag elég jó így is). A terem-beli hasazások számán meg vagyok lepődve (jó sok, nem gondoltam volna). Lábazást nem bontottam vádlira és combra, pedig érdemes lenne. Vádlira kb. fölösleges gyúrnom (a nadrágjaimat így is alig bírom levenni mert a vádlimon fennakadnak), combra meg nem tudom - nadrágban úgyse látszik.

Ps. januárnak még nincs vége, úgyhogy a januári adatok frissülni fognak majd szándékaim szerint.


RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 10 hozzászólás - Szólj hozzá Te is!


1) Csepi
Pedig a tricepsz fontos, az adja meg a kar vastagságát! És nem mellesleg nagyobb izomcsoport, mint a bicepsz! Ne hanyagold el!

2) Hedge
Nálam azon lepődtem meg, hogy a tricepszem milyen gyors ütemben fejlődik. Sokkal jobban ugyanannyi edzéssel, mint mondjuk a váll és a bicepsz. Így vissza kellett most már vennem a tricepsz gyakorlatokból, mert irreálisan gyorsabban vastagodott a karom hátsó része… Utol kell most érnem a bicepszezéssel.

Mondjuk nem értem, hogy miért ne lenne fontos a comb? Attól, hogy nem látják még igenis nagyon fontos izomcsoport, hiszen ha kiszálkásodsz egyszerűen vékonynak és zsengének fog tűnni majd a többi testrészedhez képest… Gondolj bele… Mi van ha a habzó szájú csajok egyszer csak letépik rólad a nadrágot egy szórakozóhelyen?!

A habzó szájú csajok a szórakozóhelyen minden valószínűség szerint epilepsziásak, amit triggerelt a stroboszkóp. Én ilyenkor Haszprus helyében kicsit hátralépnék inkább, nem a combom vastagságával dicsekednék.

4) Csepi
A pesti csajok nem a nagy combra nedvesednek, hanem a nagy pénztárcára!

5) WiZARD
Hát is kevés.

WiZARD, elégedett vagyok vele, nem is gondoltam volna, hogy olyan a hátam, amilyen. Nekem bőven jó.

7) Csepi
Haszprus, szőrös? púpos? pattanásos? ha neked jó…

8) Hedge
Csepi, A három együtt már tényleg csak a habzó szájú nőket vonzaná

9) SarkANyETT (nem regisztrált)
Hasra kell gyúrni - sörhasra. Haszprus, ezt elrontottad.

10) Hedge
Tegnap kar, váll, hát trót nyomtam szinte kikészülésig. Ma alig bírom felemelni a kezem a billentyűzetről, de baromi jól esett. Viszont a többiek (edzőtársak) fejlődését látva kicsit rá kell kapcsolnom és állandósítanom a heti 3-4 alkalmat, mert az utóbbi hetekben nagyon lemaradtam tőlük. A versenyszellem hajt


Öt évnél régebbi bejegyzésekhez nem lehet hozzászólni.