maszat - 2004 május - 5 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2007
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2006
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2005
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2003
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Maszatot hiába vihettük tegnap haza, nem lett…

©   Haszprus   |   life maszat
Maszatot hiába vihettük tegnap haza, nem lett jobban. Miután kiszedték belőle a katétert, nem oldódtak meg a problémái, újra csak gyülemlett benne a cucc. Anyám ma 16 körül bevitte dokihoz, 19-ig küzdöttek rajta, aztán most úgy lett megszerelve hogy a hátsóján távozik minden aminek távoznia kell, halmazállapotra való tekintet nélkül.

Továbbra is kérdés hogy vajon mit fog fel ebből ő, és hogy zavarja-e. Problémának érzi-e lelkileg. Ha csak fizikai kellemetlenség, az talán nem gáz.

És hogy vajon mi lesz a végleges megoldás? Reméljük, nem az, ami az Alien sorozat harmadik részének volt az alcíme.

Haszprus

17 körül hazavittük Maszatot a dokitól, de…

©   Haszprus   |   life maszat
17 körül hazavittük Maszatot a dokitól, de nincsenek túl jó híreim. Először is aszonta a doki, hogy benn volt náluk egy másik macska ugyanazon a napon ugyanilyen tünetekkel, de az elpusztult. Ez még nem volna gáz. Csakhogy a miénket hiába vittük haza, mert kiderült, hogy katéter nélkül még most se megy neki a dolog. Nemtom mi lesz, remélem megjavítják.
Haszprus

Szegény Maszatunk nincs túl jó bőrben. 3 éves…

©   Haszprus   |   life maszat
Szegény Maszatunk nincs túl jó bőrben. 3 éves kandúr. Elvittük ma dokihoz, mert tegnap este óta elég rosszul érzi magát, óbégat meg minden. Sejtettem, hogy valami elég komoly problémája lehet, de sajnos a doki csak 16-kor nyitott. Elvittük, megnézték ultrahanggal, aszonták a húgycsövében van valami homok + egyéb képződmény, megpróbálták kiszívni, nem ment. Aztán a hasán keresztül megkatéterezték és kiszívtak belőle egy tálkába 2 centi vastagon véres vizeletet. Olyan véreset, hogy én azt mondanám rá, hogy az sima vér. Doki saját bevallása szerint mióta a szakmában van, nem találkozott ilyennel.

Elég rossz volt látni ilyen bőrben, nyitott szemekkel, nyitott szájjal, a hátán fekve, altatva, félig megborotválva, körülötte egy jó adag vérrel. Szerencsére a észrevehetően lélegzett, mert különben elég dermesztő látvány lett volna (bár így is az volt).

Otthagytuk, holnap megpróbálkoznak újra a homok eltávolításával, kapott valami oldó cuccot is, aztán ha nem megy akkor műtét. Sajna elég gázos megoldások lesznek, az egyik egy csonkítással jár, a másik pedig azzal, hogy a hátsóján egy új lyukat fúrnak

Nem tudom vajon mit érez, mit fog fel egy macska ebből. Azt gondolom, hogy nem sokat, de lehet hogy tévedek.

Lehetnék optimista, hogy nem lesz szükség a műtétre, de kötve hiszem.

ez egy utólag publikált bejegyzés