kocsi - 2005 - 9 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2015
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2005
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Forgalmi donez

©   Haszprus   |   kocsi life történelem

[Haszprus] re
[Haszprus] forgalmi hibátlan
[Haszprus] 15 perc után a faszi elégedett volt, össz 20 percet vezettem (mer még visszafelé)

Még egy eü vizsgát kell letennem (nehezíti hogy kb. egy hónapja voltam egy amúgy is meglehetősen tré eü tanfolyamon) aztán jogsi, aztán lesz mivel kitörölni, még akkor is ha erre egy plasztik kártya nem a legalkalmasabb.

Viszont ezúton ajánlanám oktatónak Nagy Ferencet (Peugeot 206), aki betartja a hivatalosan előírt 100 perces órákat, sőt néha többet is ad, marha türelmes, jókedélyű, ismeri a kreszt (szemben az előző oktatómmal), nem üti meg ököllel a diákot (szemben az előző oktatómmal), nem tart baseball-ütőt az ülés mellett (szemben a 2 évvel ezelőtti oktatómmal), állítólag a rutin-oktatást a rutinpályán tartja (szemben mindkét előző oktatómmal), egyszerűen remek munkát végez, nem pedig valami pikniken érzi magát. Thx.

Egyébként az előző forgalmi oktatóm, a mostani, és a vizsgabiztos is észrevételezte, hogy ugye nem most ülök először autóban Atom vok. Skill rulz. Különösen arra vagyok büszke, hogy milyen szépen állok meg (ezt egyébként a forgalmi alatt tanultam meg). Köszönet a szüleimnek, akik legalább ezt lehetővé tették.

Haszprus

Balkán

©   Haszprus   |   kocsi life suzuki
A továbbiakban Suzuki helyett Peugeot 206-ot vezetek a forgalmi óráimon. Saját döntésem alapján ofkorsz. Nem emiatt Balkán a bejegyzés címe.
Haszprus

Zombi rutinvizsga donez

©   Haszprus   |   fáradtság kocsi life történelem
Erős szemváladékozás közepette azért nem volt különösebb para, eltekintve hogy rossz helyen szálltam le a buszról ami ráadásul késett a menetrendhez képest, és utána egy olyan felüljárón jöttem át ahol kiderült hogy a túloldalon a járda egyszerűen egy kertesházba torkollik tehát szépen vissza, nagy futás, aztán végül azt választottam hogy átjövök hat sávnyi autópályán, which was a nice trick de otthon ne próbálja ki senki.

Oktatómnak minden esetre volt képe elkérni 30 percért 2500 Ft-ot (előre), és hiába mondtam hogy hát én azé még gyakorolnék egy kicsit (50 perces órát fizettem mivel annyi egy óra), ezt elintézte annyival hogy ő most elmegy a vizsgáztatóért. Miközben a vizsgáig volt még a hátralevő 20 perc és ott ültem először abban a kocsiban és életembe' először voltam oktatóval rutinpályán.

Látom már nagyon szépen ki fogunk jönni egymással. (Nem kell mindent szó szerint venni, vigyetek bele egy kis fantáziát.)

Haszprus

Új oktató + plázaboykodás

©   Haszprus   |   kocsi life
[13:18] [Haszprus] voltam ma gépkocsi-ellenőrzés-oktatáson találkoztam az új oktatómmal, voltam a sofőriskola központjában, kértem új tananyagot, voltam a mammutban, extreme digitalben, fogdostam bekapcsolt 350d-t, meg ipod minit, voltam saturnban, meg valami sony boltban (mammut1), elbeszélgettem egy sony-s eladóval a plazmák meg lcd-k felbontásáról, a technológia irányáról, bluray, stb, tök király, a csákó tökyól képben volt a
[13:18] [Haszprus] dolgokkal. ja meg az extreme digitalben egy csajt kérdezgettem a 350d-ről és az is tökre képben volt, szeretem az ilyet. voltam dockyard islandsben, felpróbáltam 4 inget, de nem jöttek be magamon, aztán hazajöttem légkondis busszal
[13:31] [Balage] én aludtam: )
[13:31] [Balage] milyen légkondis busz?
[13:31] [Balage] nincs is olyan
[13:31] [Balage]
[13:40] [Haszprus] van, 86os meg a metrópótlók is olyanok (voltak?)
[13:45] [Balage] csak a buszvezető fükle az, nem?
[13:47] [Haszprus] nem
[13:47] [Haszprus] légkondis az egész
[13:47] [Haszprus] vagy marha szar a vezetőfülke szigetelése ÍÍÍÍ
Haszprus

Kék ojjektum

©   Haszprus   |   kocsi life
vmmm vmmmm brrrrrrr vmm vmmm vmmmm

Kicsit leizzadtam amikor egy fehér autó jött utánam kék objektummal a tetején. Nem tetszett hogy követnek. Bekanyarodtam egy mellékutcába, és ők is utánam kanyarodtak. Észbekaptam hogy baszki nem indexeltem. Aztán észbekaptam hogy 30-as zónában 40-nel megyek ÍÍÍÍ Überpara volt, azt hittem 20 év vár rám egy se######rós börtönben (ld. office space). De taktikusan leráztam őket gyors bekanyarodásokkal kis utcácskákba

Haszprus

~100km

©   Haszprus   |   kocsi life
Hazajöttem 23 körül, rögtön elkezdtem nézni egy filmet. Kicsit furcsa volt, mert mozgónak éreztem a monitort Ma közel 100 km-t vezettem többnyire kis utcákban. Nem volt rossz. Lassacskán eljutok a forgalmi vizsga szintjére anélkül hogy egy órán is lettem volna Egyre jobban tetszik a dolog.
Haszprus

A vezetés fogaskerekei

©   Haszprus   |   kocsi life
Bementem az irodába hogy találkozzam az iskolavezetővel. A megadott időintervallumban. Azzal fogadtak, hogy odabent megbeszélés van éppen, és hogy most nem mehetek be, így jobbhíján a titkárnővel (?) és az elméleti oktatóval (aki éppen ott volt) kellett megbeszéljem, hogy hogyan tovább.

Hát a suzuki mint tanulóautó kihalt. Kénytelen vagyok a népligetbe elmászni, hogy azon folytathassam. Nem vagyok biztos ebben. Nemtom mennyi különbség van az egyes autók között. Lehet hogy rossz döntést hoztam? Lehet, de korrigálni is bármikor lehet.

Szóval a fogaskerekekről annyit, hogy 25-ére (!) tudnak beiktatni rutinvizsgára, utána le kell tegyek valami augusztus 7 körül egy elméleti vizsgát, végül fene tudja mikor a forgalmit. Marha lassú vazzeg, tudjátok mikor van meg a vezetés 20 nap alatt… Majd valamikor benézek elméleti tanfolyamra is, mondtam nekik hogy tökre lementek az árak és nem igazán hagyom újra megfejni magam az elméleti tanfolyamért, amikor náluk kamatoztak a zsetonjaim két éven keresztül. (Senkinek se kerül semmibe az hogy én beülök plusz egy tanulóként az elméleti órákra.)

Haszprus

Kormány

©   Haszprus   |   kocsi life történelem
Nemcsak ültem kocsiban 3/4 év kihagyás után, de még a kormányát is tekergettem huzamosan, és jártam arra, amerre már egy éve nem, kiderült hogy pl. épül a t-mobile székház mellett valami új épület, láttam a savoya parkot (tök állat utat építettek bele), stb.

A holnapi program ennek valamiféle reprodukciója.

[21:33] Haszprus: ja és láttam ma a campona előtti felhúzott izéket, tökyó, meg a bringás pálya is állat