kocsi - 2005 július - 7 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2015
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2009
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2005
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Zombi rutinvizsga donez

©   Haszprus   |   fáradtság kocsi life történelem
Erős szemváladékozás közepette azért nem volt különösebb para, eltekintve hogy rossz helyen szálltam le a buszról ami ráadásul késett a menetrendhez képest, és utána egy olyan felüljárón jöttem át ahol kiderült hogy a túloldalon a járda egyszerűen egy kertesházba torkollik tehát szépen vissza, nagy futás, aztán végül azt választottam hogy átjövök hat sávnyi autópályán, which was a nice trick de otthon ne próbálja ki senki.

Oktatómnak minden esetre volt képe elkérni 30 percért 2500 Ft-ot (előre), és hiába mondtam hogy hát én azé még gyakorolnék egy kicsit (50 perces órát fizettem mivel annyi egy óra), ezt elintézte annyival hogy ő most elmegy a vizsgáztatóért. Miközben a vizsgáig volt még a hátralevő 20 perc és ott ültem először abban a kocsiban és életembe' először voltam oktatóval rutinpályán.

Látom már nagyon szépen ki fogunk jönni egymással. (Nem kell mindent szó szerint venni, vigyetek bele egy kis fantáziát.)

Haszprus

Új oktató + plázaboykodás

©   Haszprus   |   kocsi life
[13:18] [Haszprus] voltam ma gépkocsi-ellenőrzés-oktatáson találkoztam az új oktatómmal, voltam a sofőriskola központjában, kértem új tananyagot, voltam a mammutban, extreme digitalben, fogdostam bekapcsolt 350d-t, meg ipod minit, voltam saturnban, meg valami sony boltban (mammut1), elbeszélgettem egy sony-s eladóval a plazmák meg lcd-k felbontásáról, a technológia irányáról, bluray, stb, tök király, a csákó tökyól képben volt a
[13:18] [Haszprus] dolgokkal. ja meg az extreme digitalben egy csajt kérdezgettem a 350d-ről és az is tökre képben volt, szeretem az ilyet. voltam dockyard islandsben, felpróbáltam 4 inget, de nem jöttek be magamon, aztán hazajöttem légkondis busszal
[13:31] [Balage] én aludtam: )
[13:31] [Balage] milyen légkondis busz?
[13:31] [Balage] nincs is olyan
[13:31] [Balage]
[13:40] [Haszprus] van, 86os meg a metrópótlók is olyanok (voltak?)
[13:45] [Balage] csak a buszvezető fükle az, nem?
[13:47] [Haszprus] nem
[13:47] [Haszprus] légkondis az egész
[13:47] [Haszprus] vagy marha szar a vezetőfülke szigetelése ÍÍÍÍ
Haszprus

Kék ojjektum

©   Haszprus   |   kocsi life
vmmm vmmmm brrrrrrr vmm vmmm vmmmm

Kicsit leizzadtam amikor egy fehér autó jött utánam kék objektummal a tetején. Nem tetszett hogy követnek. Bekanyarodtam egy mellékutcába, és ők is utánam kanyarodtak. Észbekaptam hogy baszki nem indexeltem. Aztán észbekaptam hogy 30-as zónában 40-nel megyek ÍÍÍÍ Überpara volt, azt hittem 20 év vár rám egy se######rós börtönben (ld. office space). De taktikusan leráztam őket gyors bekanyarodásokkal kis utcácskákba

Haszprus

~100km

©   Haszprus   |   kocsi life
Hazajöttem 23 körül, rögtön elkezdtem nézni egy filmet. Kicsit furcsa volt, mert mozgónak éreztem a monitort Ma közel 100 km-t vezettem többnyire kis utcákban. Nem volt rossz. Lassacskán eljutok a forgalmi vizsga szintjére anélkül hogy egy órán is lettem volna Egyre jobban tetszik a dolog.
Haszprus

A vezetés fogaskerekei

©   Haszprus   |   kocsi life
Bementem az irodába hogy találkozzam az iskolavezetővel. A megadott időintervallumban. Azzal fogadtak, hogy odabent megbeszélés van éppen, és hogy most nem mehetek be, így jobbhíján a titkárnővel (?) és az elméleti oktatóval (aki éppen ott volt) kellett megbeszéljem, hogy hogyan tovább.

Hát a suzuki mint tanulóautó kihalt. Kénytelen vagyok a népligetbe elmászni, hogy azon folytathassam. Nem vagyok biztos ebben. Nemtom mennyi különbség van az egyes autók között. Lehet hogy rossz döntést hoztam? Lehet, de korrigálni is bármikor lehet.

Szóval a fogaskerekekről annyit, hogy 25-ére (!) tudnak beiktatni rutinvizsgára, utána le kell tegyek valami augusztus 7 körül egy elméleti vizsgát, végül fene tudja mikor a forgalmit. Marha lassú vazzeg, tudjátok mikor van meg a vezetés 20 nap alatt… Majd valamikor benézek elméleti tanfolyamra is, mondtam nekik hogy tökre lementek az árak és nem igazán hagyom újra megfejni magam az elméleti tanfolyamért, amikor náluk kamatoztak a zsetonjaim két éven keresztül. (Senkinek se kerül semmibe az hogy én beülök plusz egy tanulóként az elméleti órákra.)

Haszprus

Kormány

©   Haszprus   |   kocsi life történelem
Nemcsak ültem kocsiban 3/4 év kihagyás után, de még a kormányát is tekergettem huzamosan, és jártam arra, amerre már egy éve nem, kiderült hogy pl. épül a t-mobile székház mellett valami új épület, láttam a savoya parkot (tök állat utat építettek bele), stb.

A holnapi program ennek valamiféle reprodukciója.

[21:33] Haszprus: ja és láttam ma a campona előtti felhúzott izéket, tökyó, meg a bringás pálya is állat