Haszprus

Aki tudja, válaszolja ezt meg… Adott egy…

©   Haszprus   |   hwsw life
Aki tudja, válaszolja ezt meg…

Adott egy Axelerós előfizetés, amit most lekapcsoltak, merthogy szerintük tartozás van rajta. (Szerintem nincs, de ez most lényegtelen.)

Adott az Axelerónál mindenféle kedvező ADSL előfizetési akció, pl. aug 31-ig ingyé net, meg bekötés is ingyé.

Vajon meg lehet-e azt csinálni hogy megrendelek egy új ADSL-t, a régivel meg nem foglalkozom? Vagy rámküldik ilyenkor előbb-utóbb a behajtót? Vagy esetleg eleve nem szerződnek le velem újból?

Megjegyzés: az axelero honlapján úgy fogalmaznak, hogy "Az ADSL megrendelését csak abban az esetben tudjuk teljesíteni, ha Önnek nincs díjtartozása a távközlési szolgáltató felé. " Márpedig az a matáv. Azoknak nem tartozom.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Van szerencsém (vagy nem szerencsém) ezen a területen is dolgozni és bizton mondhatom, mert volt rá példa, hogy amíg van tartozásod, addig nem foglalkoznak az ADSL megrendeléseddel. Az mindegy, hogy a matávnak vagy axeleronak tartozol, a kettő gyakorlatilag egy cég.
Menj be a matáv ügyfélszolgálatára a befizetett csekkekkel meg a matáv által kiállított igazolással és addig ne moccanj, amíg le nem csekkoltatod, hogy nincs tartozásod. Ha lehet, aktiváltasd az ADSL megrendelést: töröltesd a regisztrációról a tartozás miatti felfüggesztést. Ha mégis tartozol, sürgősen fizesd be a lét, mert ketyeg az idő: a megrendeléstől számított 2-3 hét múlva lesz kiépítve az ADSL.
Személyes megjegyzésem: biztos, hogy azt a variációt akarod választani, miszerint nem fizetsz aug. 31-ig? Biztos, hogy az augusztust a gép előtt ülve akarod tölteni? Nem éri meg jobban két évet aláírni és olcsóbb havidíjat fizetni? (Ezalatt a két év alatt nem változik a havidíj mértéke.) Ha egy évet írsz alá, akkor vmivel kevésbé olcsóbb a neted. De az aug.31-ig ingyé netelésnek nincs értelme, ha nem használod ki.

2 éves szerződés esetén is ingyen van aug31-ig, de már más is mondta hogy nem fognak új szerződést indítani ha tartozom nekik

Várom a telefont, ma hívnak hogy mi van a tartozásommal...

> Biztos, hogy az augusztust a gép előtt ülve akarod tölteni?

ja erről meg annyit hogy biztos hogy augusztusban is akarok netezni, ergo muszáj lesz adsl-lel rendelkeznem

Elég ha faxon beküldöd a kérdéses csekk feladóvevényét, meg esetleg ráírod az ügyfélazonosítódat (65......), 24 órán belül visszakapcsolják.

Fax: 1/411-0550

Kérdés hogy melyik a kérdéses csekk mert azt nem hajlandóak megmondani hogy mit nem fizettem be, csak hogy mennyit


Mármint a matáv meg axelero. Nem Te vagy az első, akivel szivóznak.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::