kondi - 2007 - 6 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2023
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2017
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2016
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2014
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2013
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2012
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2011
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2010
-
-
-
-
-
-
-
-
2007
-
-
-
-
-
-
-
-
2006
-
-
-
-
-
-
-
-
2005
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Kész a Tesi-C, yeah

©   Haszprus   |   bme kondi

Gyerekek, megcsináltam a harmadik tesi aláírásomat… igaz, még nincs bevésve, de szerintem nyugodtan gratulálhattok, hiszen már-már úgy tűnt, hogy emiatt nem lesz diplomám… (Igaz, a D még hátra van, de most hogy rájöttem erre a kondi témára, asszem nem lesz gond.)

Haszprus

Kondilog 2007q4

©   Haszprus   |   kondi

Gyúrok a Kármánban tesi aláírásért, és logolom.

  1. nov 10. Visszatérés a vasak világába kb. 8-11 hónap kihagyás után… Fekvenyomás 35kg. Egy hét konstans izomláz.
  2. nov 18. A múltkori izomlázam még nem teljesen múlt el, de a tesi aláírás miatt menni kell. Fekvenyomás 35kg, álló vádligép 55kg. Harmadnap alig bírtam lábra állni Megkérdeztem egy portást hogy mehetek-e 07:00 előtt: nem.
  3. nov 20. Fekvenyomás 35kg, álló vádligép 55kg, ülő vádligép 40kg, mindkettő lesz majd sokkal több, de nem akarom jobban bedurrantani a vádlimat, mert így is alig bírok lábra állni (nemvicc, nyújtanom kell minden egyes lábra állás előtt, és utána is még húzom a lábam), tricepsz lenyomás csigán 35kg (asszem). Megkérdeztem egy másik portást hogy mehetek-e 07:00 előtt: igen. Update, pár órával később: na már nem tudom lerakni járáshoz a sarkamat, egyáltalán Pedig az egyórás konditerem alatt végig nyújtottam.
  4. nov 22. Harmadik portás 6:30-kor: csak 7.00 után lehet ingyen bejönni… Felülés 4x20, bicepsz kézi súllyal 8kg, evezés csigán 35kg, tricepsz előre nyomás csigán 30 kg (asszem… amúgy ez vidánál 20kg-mal ment max), ismeretlen tricepsz gyakorlat csigán ~30kg , vállvonogatás kézi súllyal 20kg. Most visszafogottabb voltam, okulva az eddigi izomlázproblémákból
  5. dec 01. Fekvenyomás 35->40 kg.
  6. dec 02. Álló vádligépen megpróbáltam egy 70 kilós sorozatot bemelegítés nélkül (valaki ott hagyta): ment. Ülő vádligép 40->50 kg (ment volna feljebb is, de különösen a nov 20-i eset után inkább úgy gondoltam, hogy csak mértékkel emelek).
  7. dec. 08. Nagyjából az új edzéstervem szerint. Tetszik.
  8. dec. 09.
  9. dec. 10.
  10. dec. 11. Na kész, ez volt az utolsó kondi az aláírásért. Ettől még nem tervezem abbahagyni, de mégis lehet, hogy a bringa fogja átvenni a helyét, azt ugyanis az utóbbi hetekben teljesen hanyagoltam.
  11. dec. 15. Fekvenyomás 40->45 kg.
  12. dec. 16.
  13. dec. 17.
Haszprus

Kondi ismét

©   Haszprus   |   barátok kondi

Hahaaj! Az úgy volt, hogy amikor átvettem a Kármános kondibérletemet 8000 Ft-ért, lecsekkoltam rögtön a termet, éppen fullon volt, nem volt túl szimpi. Meglepődve tapasztaltam, hogy nincs semmi előtere, ahol öltözni lehetne, mondom mi a szösz, felmentem a bérletosztókhoz és rákérdeztem:

- Külsősöknek hol lehet öltözni?
- A wc-ben.
- …

Nos ez volt kb. 8 hete, azóta valahogy nem sok kedvem volt átmenni. Mostanra viszont éppen esedékessé vált egy tali Istvánnal és akkor mondom összeigazítom ezt egy kondizással: de mikor vannak a legkevesebben? Így történt hogy túlvagyok egy gyúráson a Kármánban, és meg kell mondjam, kurvajó volt! Fogok járni ismét és megszerzem a harmadik tesi aláírásomat is ahah. (A hajnali 7-es úszás valahogy kevésbé jött be, lehet hogy nem azt kellett volna választani félévről félévre? ) A wc pedig egy kacsalábon forgó kastély egyébként (tegyétek félre minden koliwc-sztereotípiátokat), ettől függetlenül azt is megtudtam hogy a teremben szoktak öltözni (hatalmas párkány van és ott vannak a padok is) úgyhogy no more para.

Haszprus

Kondi felfüggesztve

©   Haszprus   |   fáradtság kondi

Nemtom mi legyen. 7-én lejár a bérletem. Korábban azt terveztem hogy nyárig gyúrok ezerrel, de egyrészt hulla fáradt vagyok tőle (aznap garantáltan használhatatlan), másrészt elég sok feladatom van ebben a félévben, és úgy néz ki hogy a tavasz is igen kiváló lesz bringázáshoz, ami annyit tesz hogy interferálni fog a kondival, nem tudom azt megjátszani, mint novemberben. Szóval úgy néz ki, hogy a kondi ebben a formájában júliusig nem nagyon fog működni. Sajnálom, mert lenne kedvem hozzá, csak borzalmasan rabolja az időt. Lehet hogy egy lazább edzéstervvel működőképes lenne, ami nem fáraszt le ennyire, de azt meg ugye egyedül kéne nyomnom, ami no-go.

Haszprus

Kondilog 2007q1

©   Haszprus   |   kondi
  1. jan. 02.: dankoi @ Vida, Pullover kézi súllyal: 18->19; Triceps lenyomás csigán: 40->50; Triceps előrenyomás csigán: 20->25
  2. jan. 03.: dankoi @ Vida, Guggolás: 40->45; Lábhajlítás ülve: 70->75.
  3. jan. 04.: dankoi @ Vida. A vállfeszítés L-karos gépen kissé korrigálva lett, így a 65 kilós rekord most 20-tól indul új útra (Eddig nem jártam be a teljes lehetséges utat.)
  4. feb. 08.: dankoi @ Vida. Hát. Jól leépültem jan 4 óta, de ez nem lepett meg.
  5. feb. 24.: dankoi @ Vida. Váll, trapéz, bicepsz. Már rosszabbul teljesítek mint ameddig novemberben eljutottam Marhajó volt amúgy.
  6. feb. 26.: dankoi @ Vida. Mell, tricepsz. Durva visszafejlődés van, dehát ugye január 1-3 között voltam mellezni utoljára… Borzalmasan fárasztó volt.
  7. már. 03.: dankoi @ Vida. Váll, trapéz, bicepsz. Fáj jobb csuklóm és az ujjaim.