túra - 2024 május - 3 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Ki van még külföldön?

©   Haszprus   |   barátok blogtali buli külföld life túra

Kedves Blogolvasók!

A 2003-as nyitás óta eltelt 20,5 év. Ki van még külföldön?

Egyáltalán kivel mi van? Van aki még itthon van egyáltalán?

Vicces de mivel pl. Pas, Mainframe és Orca külföldön van - de nemrég beköszönt Dan is Barcelonából, felmerült bennem egy international blogtali gondolata.

Szóval Veled mi van?

Ps. ki van vidéken? Ki van Bp-n?

Haszprus

Egy-két-há - Populáris témák | Négy-öt-hat - Szúrd ki a bajt

©   Haszprus   |   kopaszi life magyarország

Round 1 A Kopaszi gát

high life of the life of the high, 200 milla a lakás alja, és mire épült? Egy sugárzó szeméttelepre, geci. Mindenki elfelejti. Infrastruktúra? Nincs. De mondjuk eleve úgyse te költözöl oda mert magyar emberként esélytelen, úgyhogy nincs min aggódni.

Round 2 Vitézy Dávid

Orbán Viktor Gyurcsány Ferenc Feri és a Viktor Karácsony Gergely Vitézy Dávid. Találkoztam valakivel aki szerint Vitézy az Antikrisztus. Lehet, who knows. 20 éve amikor kurvára egész nap a BKV-s fórumokat olvastam, mert napi 4 órát szoptam a BKV-n óbuda és újbuda két végpontja között, kurvára érdekelt a metróépítés meg minden, még azt is beszoptam hogy budapesten lesz majd ötödik meg hatodik metró, persze, egyenesen a lakásodba. Na mindegy, szóval állítólag Vitézy Indul polginak. Kurvára nem érdekel a politika egy meg nem nevezett ellenben nagyon konkrét esemény - és trend - óta, de elmondtam hogy ez a csávó úgy egyébként onnan indult hogy egy civil full magán privát szaki aktivista volt, és tett azért hogy jobb legyen BP közlekedése, aztán onnan indult felfelé. Nem tudom mi van vele mostanság, nem olvasok újságokat, mert úgyis a FIDESZ kezében van az összes, az is amelyikről azt hiszed hogy nem.

Round 3 Magyar Péter

Így hívják az éppaktuális megváltót ugye? A FIDESZ-ből vált ki de most komolyan azt hiszi valaki hogy egy FIDESZ tag fogja leváltani a FIDESZ-t? Az összes haverja FIDESZ-es nyilván, az egész környezete. No komment, fel se vonom a szemöldökömet. Tudjátok ez az a kategória amikor választhatsz két termékből de mindkét terméknek/gyárnak ugyanaz a tulajdonosa, persze olyan magasan, hogy arról te nem tudsz, a piacon meg eladják hogy van választásod, és te okosan és alaposan utánaolvasol hogy melyiket vegyed, de amúgy ugyanazt veszed ugyanonnan ugyanazokból a kezekből. De azért hajrá, good luck.

Round 4 Forralt béka effekt

Tudjátok van az a kis videó amiben felforralnak egy békát 100 fokra a vízben de az nem ugrik ki mert csak a változást érzékeli, a hőmérsékletet nem. Volt erről téma hogy ez fake-e vagy sem, de amúgy a valóságban ez megy.

Haszprus

2024 májusi célok

©   Haszprus   |   adhd aquaworld barátok biznisz blog bringa corvin epam fejlesztés fotózás hwsw kondi külföld laravel life meló net normafa php react sport todo túra

Q fontos

    • Visszaszedtem 3,5 kilót 1,5 hónap alatt. Most [ápr29 15:42 bekajálva] épp 79,1, upd 80, upd 78,1 good
    • - brutalisan megy a hasam toluk, miert?
  • Fejlesztés / Tanulás
  • Phisycal/mental health

Opcionális / nehéz / valószínűtlen

Maintenance

Prog

Csajok