buli - 2012 - 6 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Nyolcadik jubileumi kilencéves blogtali

©   Haszprus   |   barátok buli

Gyerekek, 2012. szeptember 21-én KILENC ÉVES lesz a blog!

Ezért aztán egy fergeteges iszonyat überbrutál giga blogtali kerül megrendezésre aznap.

Akinek van képe távol maradni, azt személyesen fogjuk meglátogatni és lezúzzuk az arcát könyörtelenül ámde alaposan.

Ehhez tartsátok magatokat, amikor válaszoltok a kérdésre, hogy ott lesztek-e.

Haszprus

Normafa @ Normafa

©   Haszprus   |   buli barátok

Eljött a dárenbéz buli, amire régóta vártunk, és aminek az előző epizódja a Cinema Hallban elég jó is volt, de ez most nekem nem jött be, ez van. Cserébe úgy döntöttem hogy az egészség jegyében gyalog jövök haza, úgyhogy éjjel 2-kor nekikezdtem a kis 10 km-es gyalogutamnak, egy egész más képet kapva a városról...

Ami valóban nem tetszett: kifelé le kellett adni a karszalagot, mondván hogy egyszeri belépésre jogosít.

Elég jól jött ez a hosszú hétvége. Már alig vártam hogy végre kipihenjem magamat. ÁM AZ ÉGIEK KÖZBE SZÓLTAK. Szombat este megünnepeltük Kata szülinapját egy lájtos alapozgatással Zsolttal, elindultunk az Up!-ba, ami zártnak - mármint bezártnak - bizonyult, úgyhogy csodák csodájára elfogadták hogy menjünk a Hajógyárira, bár ehhez nyilván le kellett itatni őket. Bed Beach, ami nem volt annyira szar (főleg hogy már csak két órát kellett kibírni Coronitáig ), de persze heringparti keményen. Aztán Coronita, ami jött, látott, és győzött, szokás szerint. És normál esetben itt mindenki hazament volna egy jót aludni, de nem, nekünk muszáj volt kitalálni hogy akkor menjünk még valahova. Meki, aztán majdnem kimentünk a telkre, de végül az AquaWorld győzött, amiről azt kell tudni hogy kisebb mint amilyenre az ember számít, és a fűben méhseregek lakolnak. Amit nem is értek egyébként, de ahogy leraktuk a törölközőnket, ott volt már ilyen 10 méh/darázs körülöttünk. Amúgy meg kellemes a hely. Voltak igazi emlékezetes látványosságok emberanyagban, mindenféle értelemben. 24-kor váltak szét útjaink, de én szerintem a második napi alvást is simán kihagytam volna.

A HTC One X-nek nincs hardveres gombja amit meg lehetne nyomni (kitapintani!) fényképezéskor. Ezt egy súlyos problémaként felrovom neki.

Haszprus

Szilveszter

©   Haszprus   |   barátok buli

Szilveszter @ Balage & Mad World DONEZ w/ Dávid, Anett, Balage. Megjegyzem, a Mad World szekusai atom parasztok voltak, a bejutási procedúra kritikán aluli volt (mit nézel? kérdéssel elkezdte emelni a hangját ordibálássá aztán majdnem nekem jött a szekus), de ettől függetlenül kib. jó este volt, akárcsak a tavalyi szilveszter, hasonló csapattal. Még sok ilyet! És nem kellett taxizni.