buli - 2004 február - 3 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Az éjjeli bulival kapcsolatban tisztázandónak tartom, hogy egyáltalán nem volt rossz, sőt, khirály volt, bár egy normális diszkóba szívesen átmentem volna. Gyuri mondta még buli előtt hogy majd lehet átnézünk egy másik helyre, de amikor ott voltunk, akkor már senki nem akart átmenni (csak én, aki előtte meg nem akartam . Mert nekem nem jött be annyira az a zene amit játszottak. (K szerint magyar trance, őszintén szólva nem emléxem hogy milyen zenék voltak, de jó volt a ritmusuk, csak éppen nem a kedvenceim, pláne magyar szöveggel)

Aztán történt hogy 2-kor Gyuri leugrott valami asztalról és megfájdult a lába, úgyhogy hazagyüttünk (Kata hozott kocsival). Én maradtam volna még, vagy még inkább mentem volna egyéb helyre, hát nem így lett, kár, mindegy, a buli jó volt, nem azért jöttünk haza korán, mert rossz volt.

A hely is egész korrekt volt, eddigi helyek közül talán itt volt a legkorrektebb a klozet, beleértve a nyilvános diszkókat és a bérelt garázsos szilveszteri partit (ahol katasztrófa volt a budi... illetve eredetileg nem volt az de pár óra alatt horrorrá vált a helyzet, hadd ne részletezzem .

Haszprus

Egyébként K a túrán meghívott a szombati…

©   Haszprus   |   barátok buli 12e
Egyébként K a túrán meghívott a szombati buliba Halásztelekre, és mivel ez ma van, olyan 20 környékén el is tűnök itthonról, át, ZG-hez, kicsit alkoholizálni, aztán buley. Kiváncsi vagyok milyen hely lesz ez, annyi infóm van, hogy egy kibérelt diszkóféleség, van benne bár, meg zene, meg ruhatár. A zenéről annyit hogy trance/funky, hasonló a stílus mint az E-Klub nagytermében, de több a magyar szám. Azért remélem nem sokkal több mert utálom a magyar zenék nagyrészét. Mert bénák. Asszem viszem magammal a múltkor beszerzett likőrök egyikét (mármint ZG-hez), de a fényképezőmet nem tartom valószínűnek, mert annyira azért nem bízom meg a ruhatárban. Bár jó lenne most már készíteni pár bulis fotót, csomó ismerős arc lesz ott merthogy a volt gimnáziumom bérli mára a helyet.