» Archívum: megjelenített kategóriák

Jelöld be, hogy mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


15 megfelelő bejegyzés.

A szaki

©   Haszprus   |   mátrix

Át lehetne menni tőlünk egy másik szobába, de van itt egy szekrény méretű ipari nyomtató, kinyom egy A4-et kb. 5 mp alatt, és pont eltorlaszolja az átjáróajtót. Jött egy ilyen kantáros kék cuccban levő belső telefonszerelő szaki, át akart menni a másik szobába, aszondja:

A mosógépet el kéne húzni

ROFL
Tali március 1 21:20-kor a Nyugati pályaudvar jegypénztárában. Vonat 21:40-kor indul. Akármilyen idő esetén.

Na ha látod ezt a topicot, az azt jelenti hogy meg vagy hívva túrázni! Itt a blogon vagyunk már elegen ahhoz, hogy összejöhessen egy ilyesmi, ráadásul egy csomóan bme-sek vagyunk, szóval noha még nem mindenki ismer mindenkit, de adja magát hogy most már szervezzünk itt valamit...

Ha van kedved jönni, akkor az alábbi két szavazáson csekkold be az összes megfelelőnek tűnő időpontot, és meglátjuk mi lesz.

  1. Melyik éjszakai túrára lenne kedved és lehetőséged jönni?
  2. Melyik nappali túrára lenne kedved és lehetőséged eljönni?
  3. Szavazás rossz idő esetére

Kommentbe egyéni megjegyzések, lelkesítő szövegek, meg bármi releváns jöhet. Az is királyos lenne, ha itt a blogon is jeleznéd, hogy van kedved jönni, nemcsak a doodle-ön. A doodle azért jó, mert megkönnyíti a szervezést, a blog meg azért jó mert személyesebb, mindenki szívesen látja itt is, hogy jössz te is!

Ha tudod hogy nem jönnél, dobj lécci egy privmsg-et. Nincs sértődés nyilván, és sokkal jobb, mintha nem jeleznél vissza semmit.


Apu divatos telefonja vagyok

©   Haszprus   |   hwsw

Kb. másfél hónapja szaggat a beszéd a telefonomon. A telefonomon, ami több mint 5,5 éves, egykori csúcsmodell, mára azonban monokróm kijelzőjével igazi retró darab. A telefonvásárlás viszont egy kurvanagy púp a hátam közepére. Nem tudom könnyen eldönteni, hogy milyet vegyek, még azt se, hogy inkább a pehelysúly legyen fontos (6510-esem 82g), vagy hogy okos legyen pl. wifivel stb. És úgy különösebben - megvallom - nem is érdekel a téma.

Nem egy telefon vagyok.

Tudom jól, hogy egy x Ft-os telefon egy év múlva már csak x/10 Ft-ot fog érni, és tudom hogy minden telefonnak van valami súlyos hibája. A csúcsmodellnek. Lefagy. Elfogy a memória egy nap után, magától. Lötyög a háza. Naponta töltögetheted. Megcsömörlöttem ettől a témától, attól az eszméletlen lehúzástól, amit a telefongyártók művelnek, és attól az eszement tökéletesen értelmetlen költekezéstől, amit az akár nem feltétlen jómódú fogyasztók önként és dalolva véghezvisznek.
Régen volt már pizzás post. Ez főleg annak köszönhető, hogy nem nagyon eszek már pizzát, részben meg hogy amennyiben mégis, akkor általában tartom magam a bevált ízekhez (ami leginkább a Georginát vagy Son-go-kut jelenti).

Dagobert: az étlap szerint prémium pizza, rajta fokhagymás besamelalap, kacsasült, szárított paradicsom, sajt, vargánya.

Na ennek a pizzának sem leszek visszatérő megrendelője. Kivételesen ott kezdődött a probléma, hogy a kinézete valami pocsék. Nem is fotóztam volna le, ha nem lőttem volna be előre nagy műgonddal az állványt a konyhában. Valszeg nem szeretem a kacsasültet és a vargányát, talán még a szárított paradicsomot sem, de erre csak utólag jöttem rá, és halvány lila gőzöm nincs, hogy melyik melyik volt a pizzán. Na jó, a képeimet megnézve és összevetve az összetevőkkel, lehet következtetni: a szárított paradicsom halál volt, azt a felétől kezdve inkább le is vakartam róla, és így a maradékkal már meg tudtam bírkózni, de sosem rendelek ilyet újra.

Étvágygerjesztőnek ajánlom inkább a régebbi fotókat a pizza címke alatt Ps. tudtok jó házhozszállítós pizzériákat? Esetleg konkrét kedvenc pizzát is megnevezve Nekem hosszútávon a Don Pepe és a Pizzaboy jött be. (Ezektől lehet rendelni neten is, plz ti is írjátok meg, hogy amit ajánlotok, azoktól lehet-e.)
Durva hatása lett annak a három apróságnak gondolt feature-nek, amiről a Kommentkezelési újítások bejegyzésben írtam. Mik voltak ezek?

  1. A topicok a friss témák menüben színeződnek aszerint, hogy hozzászóltál-e, és ha igen, válaszoltak-e.
  2. A topicoknál a kommentform környékén lelki terror kényszeríti bele a júzert a kommentálásba. A júzer nem tud menekülni.
  3. Egy apró vonalka jelzi a menüben, hogy melyik volt az a legfrissebb topic, amit a júzer már minden kommentjével együtt látott.

A hatás


Még mindig jók vagyunk, íme egy őszinte olvasói vélemény

A személyes blogok nagy része a film + game kombinációt heti adagokban rendszeresen ellövi. És eddig nekem az überblog azzal tűnt ki, hogy olyan témákról születtek bejegyzések amik nem húzhatók rá általánosságban erre a sablonra. Szerencsére nem egy szartam, ebédeltem, jóezagame, jóezamozi, hülyemindenluvnya vonal.

(Hedge, 2007.12.30.)

iWIW pro & kontra MLM :)

©   Haszprus   |   life, iwiw, szánalmas, mlm

Kaptam egy üzenetet wiwen, havi x (sok) Ft kereseti lehetőség, mindez azért mert szimpi vagyok, ha érdekel, találkozzunk, beszéljük meg. Elég gyanús volt a levél, de azért nem teljesen triviálisan… Megnéztem az illetővel közös ismerőseimet, találtam is egyet szerencsére. Nem voltam rest, fel is tettem neki a kérdések kérdését.

Szia *!
Nem tudod, ez a * * ismerősöd (wiwen) valami MLM-es arc?
Köszi

Szia Haszprus!
AZ, ForeverLiving termékeket árul, sztem hajtsd el a fenébe, én is ezt tettem.

MLM forever Kit lehet ebbe még 2008-ban beszervezni?


Szakmai sznobizmus :Đ

©   Haszprus   |   bme

From: xy
Subject: [info2004] [grafika] anyaga?

Az lenne a kérdésem, hogy mi is volt ebben az évben a tárgy anyaga - illetve pontosabban az érdekel hogy mi kell vizsgára. Kérem csak olyan válaszoljon erre, aki maga járt (nem BSC-s) előadásra és a kumulált átlaga 4 feletti.

ROFL» régebbi bejegyzések

a jövőben szeretnék napnyi bejegyzést látni a főoldalon.   Csak regisztrált felhasználóknak.