buli - 2010 - 28 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Ustream csapatsör, Dokk, Coro, Corvin tető

©   Haszprus   |   barátok buli ustream coro corvin zene meló

Halálosan fáradt voltam tegnap este, de nem volt mese, kellett indulni a ustream site 2 csapatsörözésre a 400-ba, majd az Ellátóba, és még Geri is megkérdezte nem megyünk-e bulizni, hát de nanáhogy megyünk, úgyhogy vele tovább alapoztunk itthon, és elnéztünk először B7-be, ami töküres volt, aztán Studioba, ami megintcsak, végül a Dokkban, később a Coronitában kötöttünk ki, amik viszont roskadásig fullon voltak, és mellesleg kibiri kib* jó volt a buli egészen reggel fél nyolcig, amit egyikünk se gondolt volna hogy eddig bírjuk. (Én amúgy még pörögtem volna tovább is, Coronitában megint marhajó volt a zene.) Utána még dumáltunk egy csomót. Szerdán Szilárddal és Gáborral voltunk Corvin tetőn, ma estére is valami hasonló várható.

Haszprus

Szilárd & Corvin tető

©   Haszprus   |   buli zene php epam corvin power haszprus

IRCQuote fight! In the ring:

voltam epamosokkal bulizni az este, szilárddal feljöttünk előtte hozzám inni aztán gáborékhoz csatlakoztunk a corvin tetőn. szilárddal beszéltünk az önértékelési problémáimról, leírtam 3 gondolatát:

- nagyon értesz az emberekhez és nagyon is akarsz érteni hozzájuk

- szard le mások véleményét

- hidd el h a felhozatalban elég magas szinten állsz. akik php-vel foglalkoznak, kb. a venere csapata az akit az 5 év alatt, amióta dolgozom... alkalmaznék...

Közben rámírt Gyuri (jedlikből):

Haszprus

A fülke :D

©   Haszprus   |   barátok buli epam meló zene l0lzor videó

Kurvajó buli volt Szilárddal és Gáborral Állítólag már mindenki engem nézett amikor a biztonsági őr kimenekített a ketrecből. Utána leültem az őr székébe… A karaoke teremben levőkre meg rá akartam zárni az ajtót. Jó buli volt na. Megünnepeltük, hogy tegnap volt az utolsó napom az EPAM-nál.

Mellesleg megjegyzem hogy ma is bementem velük ebédelni. Partyarcok roxx

Haszprus

Coronita once again

©   Haszprus   |   barátok buli mobilfotó

Oh yeah, csütörtökön hívott Imo egy playmate partyra, pénteken WiZARD rioba, végül szombaton elfogadtam egy morrisonst Geriéktől, amiből később átmásztunk a szerájba kicsit kajálni, aztán a bed beachre, onnan pedig egyedül a Coronitába. Buli 21-től 07-ig. Jó volt, kurvajó, ment a pörgés mint varázsló F.A.N.K.

A taxis hazafelé imádkozott hogy kapjon egy fuvart a Rioból. Mondom neki 7-kor már aligha fog. Aszonta ó ha tudnám, vannak még ilyenkor a főnöki fotel előtti térdelésből hazatérő csajok…

Aszondja van hogy kedden kap fuvart a hajógyáriról, mert valaki ottragadt Ott is lehetnek érdekes dolgok, mondjuk ez látszik is egy-két arcon.

Mindhárom helyen bepróbálkozott egy-egy csaj, a coronitában 4x jött oda hozzám ugyanaz (hiába húzódtam hátrébb, manapság egyre agresszívebben nyomulnak), a bed beachen meg közölte a csaj hogy a párjával van, de szívesen táncolna egy kicsit. Kérdezem, melyik a párja, mutatja, nagydarab kopasz, a csajnál 20 évvel idősebb, a fazon nekem inkább tűnt a csaj tulajdonosának, mint a párjának, dehát ez már csak így megy.

Disclaimer: nem tartozom ezen érdekes arcok táborába, a taxis meg is jegyezte hogy meglepően friss vagyok. És valóban. Szívesen maradtam is volna még akár, csak már picit kezdett uncsi lenni.

Ps. téleg pörgős volt, fogytam is fél kilót.

16:48

IRCQuote fight! In the ring:

Imo
ez?
Haszprus
valami kavboj faszi, röhögtünk rajta geriékkel, aztán geri odament hozzá és beadta neki h nagy fanja vagyok és szeretnék közös képet vele
Haszprus

Morri & Rio

©   Haszprus   |   barátok buli

Nah éjjel még sikerült rátolni 20:30-tól egy Morrisonst Gerivel és PTibivel, aztán győzködésem hatására még egy gyors meki, majd Rio, ahol vérlázító arcok voltak és vérlázító DJ, akire ki voltunk akadva. Nem értem mér jó nekik egyfolytában szüneteket tenni a zenébe, félnek hogy elfárad a táncban a tisztelt közönség?

Haszprus

Esti buli

©   Haszprus   |   barátok buli epam

IRCQuote fight! In the ring:

Haszprus
tegnap volt john dahlback a rioban, szilárddal akartunk menni, de neki végül másik buli figyelt be
először este szilárddal elmentünk allee-ba kajálni, aztán nálam kicsit alapoztunk, ő ment máshova, lekísértem, aztán visszamentem még betölteni egy kis piát gyorsba. találkoztam zp-ben ákossal, italozgattunk tovább. a következő amire emlékszem, hogy hajnal négykor tökrészegen veszem le a pólómat a szoliban (!), és nézem hogy a karomon van egy rio belépőszalag... (!) mondom mi az isten, ezek szerint voltam a rioban??
a következő amire emlékszem, hogy fél órája nyomom a kapucsengőn a saját lakásom csengőjét, és senki nem nyitja ki (egyedül lakom)
ScoobyZoli
bazzz
Haszprus
aztán tudatosult bennem, hogy ezt azért csinálom, mert elvesztettem a kulcsaimat
ScoobyZoli
ez nagyon filmes történet
Haszprus
és a karláncomat is, egyébként
felhívtam anyámat a telekről, hogy jöjjön haza, mer nemtok hazamenni
hajnal 4kor...
aztán hívott ákos hogy bulizok-e még
ScoobyZoli
na, akkor jól készen voltál
Haszprus
mondom már nem, de jövök, és nyomtam egy sprintet egészen a zp-ig
ákos hazament, én meg vissza a rioba, és nyomtam egészen a buli végéig
ScoobyZoli
te és mi lett a kulcsoddal?
hogy jutottál haza?
Haszprus
elvesztettem őket
gyalog
ScoobyZoli
és a szoli?
az qva nagy flash!!!!!
Haszprus

hát én lepődtem meg a legjobban amikor azt látom a szoliban hogy voltam a rioban...
ScoobyZoli
mondom hogy rövidfilmes story

Melóhelyen mondták hogy megdöbbentő hogy sose látszik rajtam a buli, mindig mintha frissen vasaltak volna.

Haszprus

EPAM @ Grund

©   Haszprus   |   buli epam

Tegnap este EPAM-os csapatsörözés közvetlen melóból a Grundon, onnan négyen (Kata Peti Ákos) tovább mentünk a Kuplungba, aztán Tűzraktérbe, onnan ketten Ákossal Morrisonsba, és még bepróbálkoztunk a ZP-nél meg a Rionál is, de oda be se engedtek minket hajnal 4-kor. Én toltam még egy szolit meg reggel egy fodrászt, aztán szokás szerint 10-től meló - megy a pörgés mint varázsló F.A.N.K.

BTW ma este Rioban John Dahlback, kéne tolni, pénteken meg Morri Geriékkel.

Haszprus

Házibuli @ Kicsi

©   Haszprus   |   barátok buli

Tegnap reggel Juditnál ébredtem, utána kikísértem a Délihez, beszöktem a vonathoz, felvettem az elmaradt papírjaimat a Pegától a Déli Pointban, mentem Allee-ba, vettem egy inget, beültem a Burger Kingbe, telefonáltam Zsoltnak Zolinak Kicsinek, anyámnak, lementem a telekre biatorbágyra szüleimhez, mentem Érdre, Zoli felszedett a Mekinél, mentünk hozzájuk, bemutatkoztam Nikinek, bár egyszer találkoztunk sok-sok éve, aztán mentünk venni valami piát, majd irány Kicsiék szüleinek a telke, ahol várt Tani, Hékás (a két kutya), Kicsi, Betti (a barátnője), Krisztián (a másfél éves gyerekük), meg Zsolt. WiZARD-tól SMS, hogy nem bulizunk-e. Ittunk, ettünk, szaunáztunk, dumáltunk, aztán Zoliék hazadobtak éjjel 3 környékén, amiért ezúton is giga thx.

Haszprus

Jeges est

©   Haszprus   |   buli barátok bme

Voltam Jeges esten, találkoztam egy csomó arccal, úgy mint Kittka, Panyi, Adams, Ssophie, Zé, Potato (!), és még sokan mások Ittunk forralt bort, nyomtam a jégen két tanulókört, belémjöttek, attól kicsit elment a kedvem, aztán nagyjából ennyi, nagyon durván le is fáradtam, azt kell mondjam, de örülök hogy ott voltam.