bme - 2006 november - 3 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Tamás

Szolgálati közlemény - albérlők kerestetnek, jól

©   Tamás   |   biznisz bme

Szóval az van, hogy várhatóan január elejétől-közepétől lesz egy kiadó lakás a Bercsényi utcában (BME kb. 15 perc gyalog), másfél szoba, havi 65eFt + rezsi, egy vagy két júzer részére. Jelenleg én bérlem az egyik munkatársammal közösen, de mivel saját lakásba költözök, nekünk már nem lesz rá szükségünk. Ha valakit érdekel a téma, vagy tud valakit, akit érdekelhet, vagy tud valakit, aki tud valakit, akit érdekelhet, vagy... (innentől rekurzív)... az dobjon nekem itt egy PM-et privmsg-t privát üzenetet vagy akármit, és tájékoztatom a további részletekről is.

(A beköltözés dátuma egyelőre még kérdéses (nekem ugye attól függ, hogy mikor költözik ki a tulajdonos a lakásból, amit veszek), a január eleje egy becslés, ennél előbb szinte 100%, hogy nem lesz üres a lakás, de tovább meg nem akarom húzni a dolgot).

Haszprus

Too much bme destroys your brain

©   Haszprus   |   bme fotózás

I'm seeing things.

Nem BME-seknek: fent egy K5 nevű teljes gráf látható (némi absztrakcióval). Öt pontból áll, mindegyik össze van kötve az összes többivel. Nem lehet síkbarajzolni az élek keresztezése nélkül. Bevezetés a számításelméletbe a tárgy neve, amiből tanultuk Hamarosan jön a szigorlat bár még nem foglalkozom vele

Haszprus

Emlékeztető az elkövetkezendő félévekre

©   Haszprus   |   bme
ha ram hallgatsz, akkor eloszor is atgondolod az egesz jelened, kitalalod, hogy mik a problemaid forrasai, es nekiallsz elharitani oket. ha a suli ennyi depit okoz neked, akkro alljal mar neki bazmeg es csinald meg. siman megtudsz tanulni mindent, eztmar bizonyitottad, csak egyszeruen fasz vagy es nem allsz neki. pedig tenyleg csak egyszer kene megint elkezdened es meglenne az eved vagy a feleved. tenyleg tegyel mar valamit azert hogy ne legyel ilyen szar passzban.koszi.

Ezt a szöveget benyomtam Outlookba is kéthavonta ismétlődő emlékeztetőként.