life - 2017 január - 7 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Medicover rox

©   Haszprus   |   life

felhívtak a medicovertől hogy munkaalkalmasságira be kéne mennem
ezzel nincs is gond, minden új munkahelyen kell... csak itt még nem tettem meg
de ami a tök jó, hogy egyből le tudtam foglalni másik három időpontot is:
csütörtökön megyek reggel az eiffelbe reumatológiára ahol az MRI-met kiértékelik
csütörtökön este megyek a váci útra a szívritmuszavarral
péntek reggel megyek a munkaalkalmasságira eiffelbe
és feb 21-én leműtenek a váci úton a hátamról egy anyajegyet
királyság.

Haszprus

Insomnia 17

©   Haszprus   |   fáradtság life
01:50 óta ébren vagyok. Szilveszter óta kicsit mintha elcsesződött volna a bioritmusom. Nagyjából minden nap felébredek 2 óra körül. Igazából elég egyértelműnek tűnne elsőre, hogy ez egy mellékhatás. Valójában passz. Nem, nem azért mert kipihent vagyok.
Haszprus

Small thoughts from a small man (dear diary)

©   Haszprus   |   barátok life coronita élesztő

Tegnap 22-kor ébredtem, eredetileg nem akartam sörözni, mert hulla fáradt voltam, és aszociális, de a haverok már az élesztőben voltak, hatalmas partiarc módjára autóval mentem oda (magyarán nem ihattam ugye), aztán ez nem volt annyira nagyon rossz döntés egyébként, mert utána legalább át tudtunk jönni ide anélkül hogy megfagytunk volna a -16 fokos éjszakában, és tovább alapozhattunk egy kis coronitára, ahova kivételesen még be is engedtek (azt a stratégiát választottam hogy a sárga kabát helyett egy standard fekete dzsekiben mentem és szigorúan nem néztem az őr szemébe), fent egy nem is rossz csaj leszólított, és eldumálgattunk röviden. Azon méláztam, hogy ez vajon miért lehet, bejön az ápolatlan méretűre nőtt szakáll, vagy a vágásra érett haj, vagy a céges ingyenkardigán, nem tudom, de valamelyik vagy ezek így együtt működtek. Mindenesetre 10 évnyi ugyanoda járás után ma kipróbáltam egy új fodrászt, a headonistot, elég jó volt, elégedett vagyok. Nem tudom még hogy mennyire járok majd vissza, mert amúgy a sajátomat is tökre szeretem és olcsóbb is (tudtad hogy egy élet alatt több millió forintot elkölt(h)e(t)sz pusztán kizárólag csak fodrászra*? your choices actually do make a difference), de most úgy érzem hogy ráférnek a változások a dolgaimra. 2017, az utazás és a változás éve.

* egy ember kb 70 éven át jár fodrászhoz, tegyük fel h havonta, tegyük fel h 2000 Ft / alkalom. Emberünknek ez ennyibe kerül: 2000 * 12 * 70 = 1,68m Ft.
Tegyük fel h emberünk úgy dönt, hogy kicsit gyakrabban megy (három hetente), kicsit stílusosabb fodrászhoz, kicsit profibb hajért, mondjuk 4500 Ft / alkalom. Ez ennyibe kerül: 5,5m Ft.
Tényleg 4 millió forint sorsáról dönthetsz azzal hogy milyen fodrászhoz jársz? Igen. Ez van. És akkor van még pár döntés az életben. Azt már ne is számoljuk hogy mennyibe kerül a kaja, amit nem havonta 1x eszel, hanem minden áldott nap. De segítek. Ha napi 3000 Ft-ot költesz kajára, az 70 évre nézve 78m Ft. Igen, amikor arról döntesz, hogy az olcsóbb ebédmenüt eszed vagy a drágábbat, vagy hogy otthonról viszel-e esetleg kaját, vagy hogy csapvíz helyett palackos vizet iszol-e, akkor egy komplett lakás áráról döntesz valójában.

Haszprus

'nam

©   Haszprus   |   life power utazás

Vietnámba jegyek megvéve, here we go.

2017, az utazás éve.

Further keywords:

  • Ho si minh
  • Cambodia
  • Pho quoc
  • 6 fő
  • Impulzusutazás
  • Power