RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 19 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Ma Ön a leggyengébb láncsszem. VISZLÍT!

Ez nekem kompletten kimaradt az életemből, leszámítva a gálvölgyi féle paródiát

Elpattant egy húr,szivembe vágott oly váratlanul
Elpattant egy húr,el se hittem csak álltam szótlanul


kene venni normalis orat?



Szegény szerencsétlen Haszprusokkal hogy kiszúrtak ezek a naptárkészítők Amúgy szedd le az összes szemet, és rakass rá vadiújakat egy órással. Olcsóbb, mint újat venni (ami ne Swatch legyen majd )

Nemtom mi bajotok azzal az órával, teljesen jónak tűnik nekem (már amennyit látom). A gumi meg elöregszik. Igen, a Rolex-gumi is (ha lenne). A kép meg jó.

a kep valoban jol sikerult . de swatch ora az nem ora.

kovetelem hogy ne torold ki a kommentem

nagyon szeretem ezt az órát, mai napig tetszik, probléma az zéró vele (a gumi elöregedését leszámítva - de magával az óraszerkezettel nincs gáz) és vagy az lesz hogy lecseréltetem egy órással a gumikat, vagy veszek egy tiszta fém szíjat. jegyezzük meg hogy a gumikat egyesével ingyen cserélik, egyébként. jópont a swatchnak.

ja, és mf, hogy mi a baj az órával? semmi, de van aki csak fikázni jár ide, még ha a legdurvábbja nem is látszik a kimoderált kommentek miatt. thegunn, neked most már defaultból waitingbe mennek a kommentjeid. (ha értelmeset írsz, az ettől még ugyanúgy meg fog jelenni)

Haszprus: nekem is (hála a jó égnek, meg annak, hogy nem nézek tévét (kivéve Szilveszterkor))

Ma ön a leggyengébb láncszem! SZEVASZTOK!

Ilyenkor örülök, hogy nem nézek tévét sem! :-)

Amúgy a mobilok korában minek az óra?

Divatból, mi más okból. Én nem hordok órát, nem szeretem, ha bármi ékszerjellegű dolog a karomon nehézkedik.

Miért hordok órát? Esszé.

1. Elég kicsi voltam még amikor megkaptam az első órámat, amin Mickey egér állt középen, és a karjai voltak a mutatók. Tehát egyrészt úgy nevelődtem hogy az óraviselés az élet természetes része.
2. Másrészt a jelenlegi órámat is akkor kaptam, amikor még csak azok rakták ki asztalra a mobiljukat, akik marhára menőzni akartak vele. Menőzni ilyen formában sosem akartam, roppant gusztustalannak tartom amikor valaki felhívja a cuccaira a figyelmet. Ez az órám idén ünnepli negyedik születésnapját. Higgyétek el, ennyi idő után már senki se akar villantani egy adott cuccal, mert természetes számára a léte.
3. Mobilt használni óraként olyan, mint a monitor hangszóróját hangfalként. Különösen a mai színes kijelzős mobilok korában, ahol a kijelzőt oldalról és/vagy kikapcsolt állapotban gyakorlatilag nem látni.

Miért hordok swatch órát? Esszé.
1. Swatch volt az első normális órám mindenféle reklámelőadásokon osztogatott példányok után. Külföldi ismerősünktől kaptam, és rögtön a szívemhez nőtt.
2. Más óramárkákról nem is igen hallottam még amikor ezt kiválasztottam, az előző két swatchommal viszont maximálisan elégedett voltam.
3. A swatchnak remek weblapja volt, ahol kényelmesen ki tudtam nézni a nekem tetsző modelleket.
4. Megjegyzem, ha esedékessé válik egy óracsere, és a swatchnak lesz szép modellje, akkor simán lehet hogy ismét a swatch lesz a befutó. Más kérdés hogy most már más márkák lapjait is meg fogom tudni nézni, mivel lényegében minden brandnek van már website-ja, aminek meg nincs, az az én szememben nem alternatíva.

Kiegészítések
1. Az utóbbi 1 hónapban gyakran leveszem az órát a karomról és kirakom a padra. Néha így kényelmesebbnek érzem.
2. Ezt az órát itthon sosem hordom, túl nehéz. (Rozsdamentes acél.)
3. Az első (két?) swatch órámat még alváshoz se vettem le, könnyű műanyagok voltak, meg se éreztem hogy rajtam van.
4. A következő órám feltehetően megint valami könnyebb cucc lesz, ld. első és második kiegészítés. Minden esetre ez nem mostanság fog bekövetkezni.

Three switched swiss witch-bitches watch three Swatch watch switches. Which switched swiss witch-bitch watch which Swatch watch switch?

Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?

Mondjuk ez már nem olyan jó mer vannak benne más hangzású szavak is.

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...