Haszprus

Stephen King-feldolgozások

©   Haszprus   |   film
Stephen King… Nos, tartsátok távol magatokat a műveire épülő filmektől. Mert szar lesz belőlük. Ott kezdődött a dolog, hogy valamikor 2000 tájékán egy videopartin haverokkal kikölcsönöztünk pár filmet, többek között valami Kukorica gyermekei nevű szart. Ez egy több részt megélt film, az imdb plot summary-k alapján valószínűleg az ötödik részt láthattuk (egy jellemző adat: User Rating: 3.5/10 (304 votes)). Az egész Kukorica gyermekei sorozat (6 rész) 3 ill. 2 körüli átlaggal rendelkezik. Szóval van ez a szerencsétlen csávó, akinek megfilmesítik sokmindenét, de csupa szar lesz belőle, bármikor meglátom a nevét egy filmen, rosszat sejtek.

Nem tudtam, hogy a Johnny Depp főszereplésével készült Titkos ablak (Secret Window) szintén az ő munkásságának végterméke, legalábbis amíg nem láttam a nevét kiírva. No, onnantól bennem volt a gyanú, ám egy órán át egész nézhető volt a film. De a vége felé őrületbe csapott át, megasux, etc.

Konkrétumokat sosem írok filmekkel kapcsolatban, nem szeretem ha valaki lelövi a poénokat. Most sem teszem. Lényeg, hogy gáz. És a befejezés? Milyen már?! Igénytelen. Jó, elmondom. Az a zárójelenet hogy a főhőst makróban veszik kb. 5 centiről és az egész vásznat az lepi el, amint a főhös beleharap egy kukoricacsőbe. Gratulálok, nagyon hatásos kép, bekaksiztam a félelemtől.

A filmet nem tudom ajánlani, mert gáz.

Secret Window (2004)
Genre: Drama / Thriller / Horror
Tagline: Some windows should never be opened.
Plot Outline: A writer is accused for plagiarism by a strange man, who then starts haunting him for justice.
User Rating: 6.2/10 (5,397 votes)

Egy megjegyzést mégis kell tennem. Az ő nevéhez fűződik a Halálsoron (The Green Mile) is. Az pedig eléggé ajánlható film, sőt (User Rating: 8.1/10 (48,506 votes) top 250: #130).

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

kár hogy Stephen King nem csinál filmeket....

csak kurvajó könyveket/regényeket ír...

az más kérdés, hogy ezt ki, és hogyan filmesíti meg, nekem általában bejönnek. Titkos ablak is egész jó volt
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...