Haszprus

A fülke

©   Haszprus   |   film
Phone Booth - 2002. A fülke. Nagyon tutirulez kis film, most néztem meg másodszor. Izgalmas pedig végig egy telefonfülkében és annak szűk környezetében zajlik Elég egyedi ötlet.

Colin Farrell

Genre: Thriller

Tagline: Your life is on the line.

Plot Outline: Stuart Shepard finds himself trapped in a phone booth, pinned down by an extortionist's sniper rifle.

User Rating: 7.3/10 (16,424 votes)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 4 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Jó a film, bár 1-2 inkonzekvencia van benne, de még mindig sokkal kevesebb mint az ilyen típusú filmekben általában. Colin Farrell megint állat!

Milyen inkonzisztenciákra gondolsz?

SPOILER!!!
Pl. arra, hogy ha olyan szinten látta a fülkét, hogy még a gombnyomásokat is követni tudta, akkor hogy nem vette észre a mobilos trükköt. Vagy hogy az kopasz szakállas zsaru aki végig szívózik a négerrel, egyik pillanatról a másikra miért lesz hirtelen olyan segítőkész. Vagy hogy a végén pontosan miért is lövik le őt gumilövedékkel? Attól miért ne tudná őt lelőni a csavó is? Meg amikor a feka zsaru közli vele hogy most hozzák az ügyvédjét, akkor miért mondja meg a csávónak, hogy mennek érte? Ha több is eszembe jut majd még megírom.
De a legtutibb bizonyítéka annak, hogy milyen jó film, hogy fél12 és fél2 között néztem éjjel ,és egy pillanatra sem álmosodtam el közben!

Ja, és a legnagyobb inkonzekvencia: ha ekkora komplex dolgot tervezek, sorozatgyilkos létemre, akkor minimum megtanulok szájról olvasni. Hogy lássam mit kommunikálnak a zsaruk például.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...