Haszprus

PizzaBoy Mixpizza #1

©   Haszprus   |   élelmezés pizza pizzaboy
Kipróbálom Don Pepe helyett a PizzaBoy nevű céget. 36 centis pizzát tolnak 1090+jattért (ami négyzetcentiméterre lebontva hozzávetőlegesen ugyanannyiba kerül, mint a Don Pepénél a 32-es ), viszont sajnos csak telefonos rendelésfelvételük van, ami azért rossz, mert előfordulhat hogy foglalt, valamint előfordulhat hogy természetesen nem értik a vezetéknevemet Ami jó, hogy lehet náluk egyedi feltéttel rendelni jól, akár úgy is, hogy a pizza két felén két különböző összeállítás szerepeljen. Zsír. Következő konfigurációt veszem szemügyre remélhetőleg nem túl sokára:
1.2.
sonka
bacon
kukorica
gomba
füstölt sajt
parmezán sajt
kukorica
Egyébként ha a Don Pepétől telefonon rendelnék, náluk gondolom szintén lehetne ilyen mixelést kérni, bár nemtom, ez csak tipp. God, I hate phones.

Update 18:31: kb. 37 perc alatt hozták ki, ami eléggé sok. A pizza tésztája meglehetősen szokatlan, teljesen eltér a don pepe tésztától, vastag, kevésbé lájtos. Azt hiszem, maradok a don pepe mellett, bár fene tudja, ez se rossz. Mint a képen látható, a szélét eléggé elégették, de nem annyira gáz mint ahogy gondolná az ember, mert csak egy nagyon vékony réteg ilyen.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Hali www.pizzaboy.hu
ha rendelni akarsz!

a gazdaságosabb megoldás keresése ráveszi az embert,hogy végre megtanulja a körintegrált...
tehát: (integrál)pizza dp=?

persze a fenti csak vicc volt...mielőtt az anal-tanszék átharapja a torkom a hülyeségek írásáért.
végülis tökmindegy,ma kerülök ++-re anal2-ből.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...