(ISO 1600, kézből - 1/13s, f3,5)

Update 05:06: ez is volt (a következő néhány pixelen 18+ content következik, tekinteted alább helyezésével elismered hogy 18 éves elmúltál. A képek felrakásával kapcsolatban pozitív és negatív véleményt egyaránt meghallgatok, mind a hozzászólásokban, mind privátban, mindpedig a szavazógépen):

(ISO 1600, kézből, általában 1/100s, f5,6, beépített vaku + helyi reflektorok, többnyire 70*1,6 - 125*1,6 mm. Mindegyik kép zajszűrt, vágatlan, kétszeresen unsharp maskolt.)

Meg ott voltak még ilyenek hogy győzike, rokkerzsolti, szigetiferenc, mayagold, kovi, meg mittomén, róluk lusta voltam képeket felrakni (meg minek). Nem maradt meg bennem a fenti hölgyek neve de tekintve hogy ismert p0ndrósok - állítólag - így ha valaki vágja a (művész)nevüket, bedobhatná az infót a közösbe.

A meghívásért & vip részlegért thx 2 WiZARD, akinek a fotóit majd a mellesleg programmagazinon csekkolhatjátok az eventről, ha vkit érdekel ilyesmi (a látogatottsági adatok alapján akadnak ilyen emberek).

Még gondolkodom kimenjek-e a mai légibemutatóra.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 22 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


Na végre látom emberből vagy. Nem mindig csak azok az idióta filmek, meg meki :-) (Vicc volt...) Barátnő? Tabu téma vagy nincs... (De sztem nincs mert ha lenne akkr már valami sunyi kétértelmű posztot már raktál volna ki. Ha meg van akkor előbb utóbb felkerül, mert mostanáva változatos a blog...Haverom mondta minfdig minek kell az embereknek net: sex, warez,mp3)

Szerintem ezek a némberek kifejezetten rondák.

Na végre! Már hiányoltam az ilyen képeket.
Na ja, Cséfi bejegyzésében van igazság,ők pornoszinész csajok. Azaz általában lófej, szilikonhegyek, ,,mindent megmutatunk a kedves közönségnek''.
Viszont a 25,26,27,28-as képeken szerplő csaj helyesnek néz ki. Talán nem véletlen, hogy ő nem tárulkozott ki.(bocs, ha tévede, megerősitsést várok a szerk.-től)

Haszprus, elsősorban a tetszési index növelése motivált , vagy ez egy maraketingfogás a látogatószám növelésére, esteleg mind2?

egyetértek Cséfivel. ennél rondább csajokat tán csak a Gothicán láttam eddig persze a csajok minősége és a képek minősége között nincs korreláció. zajszűrést melyik filterrel csinálod?

Tihanyi: A blogomon sokmindenről nem esik szó, még bújtatott értelmű sunyi postokban sem, ugyanakkor erre a kérdésre egy kommentben már reagáltam Milyen jó lenne egy kommentkereső, de helyette itt a google

ScoobyZoli, annak a szériának is van folytatása, és el kell keserítselek - ha ez elkeserít -, de kitárulkozott ő is

Hogy tetszési index vagy látogatószám növelése volt-e a cél, az egy marha nehéz kérdés, asszem mindkettő, sőt még a kommentszám növelése is Arra is kiváncsi vagyok hogy a többi képhez képest ezek milyen népszerűségre fognak szert tenni. Eddigi tapasztalataim alapján a blogon meglehetősen nézettek a csajokról készült fotók (úgy általában a blogomon, nem ebben a postban).

demian: kedvenc programom (igen, az) legújabb verziójába beépített zajszűrőjével. De ebben a méretben szemmel nem vennél észre különbséget a szűretlen és a szűrt képek között. (Én 200%-on hasonlítottam össze az első képet szűrt és szűretlen formában, azt néztem nincs-e nagy tartalomvesztés, és mivel nem volt, így a szűrés mellett döntöttem. Nyilván azért jót tett a csajok bőrének a zajszűrés egyébként.)


Tudom, reménykedtél, és kiváncsi vagy arra a "bukszára", és lelked mélyén azt kérded, hol van a folytatás

Egyébként engedjétek meg hogy garantáljam hogy az esetleges szubjektív lófejekért mindenkit kárpótolt volna élőben az a show amit lenyomtak

Na már elmondtam véleményemet Haszprusnak, de azért itt is leírom

Szerintem, illetve őszintén szólva kurva rondák ezek a csajok, mind fejileg mind testileg. Nem tudom mi tetszik ezeken az embereknek... Gusztustalanul néznek ki úgy ahogy vannak

Bár nem én választottam meg a fotóalanyokat, de azért védelmükben annyit megemlítenék, hogy jpegek és férfimagazinok esetén hozzászoktunk az iszonyat mennyiségű retusáláshoz, tökéletes műtermi világításhoz, díszlethez (akár egy fehér háttér is annak tekinthető), iso100-hoz, kimunkált beállításokhoz, ami jelen esetben egytől egyig hiányzik. Az is tény persze, hogy ezek a csajok nem playmate-ek. További tény, hogy erősen szubjektív a dolog. Mint ahogy az is tény hogy ezek a csajok megélnek abból amit csinálnak, van igény rájuk. És végül, ami a képeken nem tud rajta lenni, az a helyben látott show.

Hogy ezek a csajok gusztustalanok lennének, azt Balage-tól megszokott fikázásnak tartom (neki ez okoz élvezetet), már csak azért is, mert a barátok köztből lassan már magdi néni is szerepel férfimagazinokban, nem is beszélve ciccolináról vagy a terhes michelle wildról.

Még1. Igazán szép csajok ritkán vállalnak ilyet, ezért szép csajokról ritkán lehet ilyen fotókat készíteni. Õket a bikinis szépségversenyeken lehet fellelni, egy kevésbé látványos show keretei közt. Megtanulnak szépen járni, átplasztikáztatják az orrukat, mellüket, ki tudja még mi mindent, bemagolják hogy mit mondjanak ha megnyerik a versenyt. Nem mondhatók átlagosnak. Mégis a világ legtöbb csaja párra talál élete során jónéhányszor.

Eredetileg egyébként valami szépségversenyre vagy vmi modelles cuccra akartam menni az új fényképezőmmel fotózgatni, de most ez jött, így erre mentem. Érdemes volt ott lenni, a képek meg egy más téma.

Ha lesz időm kedvem és lehetőségem, megpróbálok kimenni egy szépségversenyre is, bár ott már jól jönne egy lényegesen erősebb objektív hiszen az arcokon van a lényeg.

Viszont az is érdekes, hogy az eseményről a Machomedia.hu semmilyen beszámolót nem készitett, csak egy korábbi bejegyzésben utaltak a programra és belinkelték a tavalyi rendezvény képeit.
Valamint a www.szexkorona.hu oldalon sincs még semmilyen kép.



Mivel a Machomedia is díjat, nyert sztem nem rohantak haza postolni....

Már fent vannak a képek a Machomédián is.

A hétfőn megjelenő bulvárlapok cimoldalán biztosan ott fognak szerepelni Győzike és a pornós lányok ,,kapcsolatát'' bemutató képek. Lesz min csámcsognia a magyar médiának erről az igazán életbevágó kérdésről .
Bulvár lassan az egész média, amiben a bulvármajmok a ,,királyak''
Mágjára veled bulvársajtó!!!

szerintem rendben vannak a lányok, már amenyire ez az "egy patront megér" kategóriában szükséges. A fekete hajúnak nem tetszik ez az agyonszilikonozott szája, és hogy a pornósok minden akcióhoz csücsörítenek, az valami előírás? Mert sztem iszonyú bárgyún néz ki. (pl. 6.sor utolsó kép)

a nőknek a filmekben - nem pornóban, de minden egyes filmben - nyitva van a szájuk. igen, amolyan íratlan szabály. sőt ha kevésbé lennék laikus akkor lehet hogy még tudnék valami írott irányelvről is mely szerint a filmben a szexi nézetet az biztosítja ha nyitva van a szája

Anyám, borogass. És nekem még kisebbségi komplexusaim voltak... A fekete hajúnak löttyedt, lógó hasa van, ezt még én se engedem meg magamnak

nem az a baj, h nyitva van a szája, hanem hogy csücsörít vele...
Greeneyed, várjuk a képeidet, hogy meggyőződjünk súlyos kijelentéseid hitelességéről...

nem az a baj hogy nyitva a szája?
szóval itt van nekünk a külföldi celebritás, brittney sky, nemrégiben Mo-on járt, és szegénykém olyan h.p., hogy az összes létező fotón ami készült róla (márpedig eszetlen mennyiség készült), nyitva van a szája. WiZARD és Balage komáimmal napokon át ezen röhögtünk. (a mellesleges képek egy részét WiZARD fotózta)

Annyit szopott hogy már nem bírja becsukni a száját

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...