Haszprus

5. félévi órarend

©   Haszprus   |   bme

Jó? Nem. Kurva szar. Heti 2 nap fele useless (kedd és csütörtök, tudjátok mikor fogom kihasználni a déli órák előtti időt hasznosan). Webprog, valszám, és szghálók tárgyakból csak egyre fogok tudni normálisan bejárni. Néha a korszerű oprendszerek és mesterséges intelligencia óráimmal ütközni fognak a zh-im. Kellemetlen lyukak az órarendben (úgysincs pézzem meleg kajára). Kellemetlenül hosszú napok (hétfő, szerda 8-tól 19-ig, brrr).

Rengeteg időt eltöltöttem neptunban meg az excel tábláimban azzal, hogy valami jó órarendet rakjak össze, és egyszerűen ennél jobbat nem lehetett. Szarul vannak meghirdetve a tárgyak. Például az összes választható tárgy a webprog idejében van (kivéve a korszerű oprendszereket), így ezekből csak egyet tudtam felvenni (a webprogot).

Mire kéne bejárnom csütörtökön? Webprog, valszám, szghálók?

Elgondolkodtató hogy esetleg a találérdet leadjam, nem tudom. Elég szar helyen van, mert lyukas óra van előtte, és az ilyesmi rossz útra vezeti az embert. Ugyanakkor állítólag marha könnyű. Nemtom. Bejárás nélkül jó lehet, de bejárással heti 3 óra időveszteség nem kevés.

Frissen bekapcsolódó olvasóknak, eme pokoli és ráadásul idióta (közismereti tárgyak) órarend célja a 4,0-s ösztöndíjindex minél biztosabb megszerzése.

28 kötelező, 8 közismereti, 10 választható kredit. Konkrétan:

5 algel algoritmusok elmélete
5 jelek jelek és rendszerek
5 szgh számítógép-hálózatok
5 mi mesterséges intelligencia
5 valszám valószínűségszámítás
3 mérés mérés labor 2
5 korszop korszerű operációs rendszerek
5 webprog a web programozása
2 rexoc reklámszociológia
2 találérd találmányok és érdekességek
2 szgkult számítógépes kultúra
2 netpol internet-gazdaság, internet-politika

Sík ideg vok. Ráadásul pénteken analízis szigorlat, amire eddig egy betűt nem készültem, és nem úgy néz ki hogy könnyen rávenném magam.

(4. félévi órarend-tervezetem - pár dolog végül nem így volt)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

1) albecht (nem regisztrált)
Talérd-et ne add le. Sose voltam bent, buszon pest felé egy óra alatt megtanultam az egészet ötösre. Ingyen két kredit. Kérdezz meg bárkit, aki felvette.

igen, köszönöm, azóta megkérdeztem valakit és ő is ezt mondta. igaz, ő bent volt végig

Nekem a talérd miatt volt egyszer 12 órás napom. Szintén ugye este, de üdítő a sok marhaság amit ott hall az ember – amiatt az egy óra miatt pedig ne bánkódj, használd fel jó helyre üléshez vagy valami. Galántai halkan beszél.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...