RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 8 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Inkább hozd össze azt az ösztöndíjindexet, ne ezen problémázz

haggyuk már a részleteket...

Remélhetőleg az ösztöndíjindex nem lesz (túl nagy) probléma. Most még így látom

Asszem ez nekik sem túl egyszerű, mert ezeket a dolgokat egyeztetni kell állam bácsival, aki a tandíjadat fizeti majd. Tehát nem tisztán egyetemen belüli dologról van szó.

Én amúgy arra tippelnék, hogy szépen megírod és beadod a kérvényt, aztán ha mégse jön össze az átlag, akkor automatikusan érvényét veszti.

Tulajdonképpen még a kérvényesdinek sincs igazán értelme. Lehetne úgy is csinálni, hogy ha üresedés van az államilag finanszírozott képzésen, akkor automatikusan bekerülnek a legjobbak a kültségtérítésesről. Minden félév végén lenne egy határ, egy piros vonal "idén a 4.17 fölöttiek jutottak át".

Azért kíváncsi leszek ám az első államilag finanszírozott vizsgaidőszakodra

Amikor én kezdtem, akkor _már_ kredit, volt, de _még_ az államfinanszírozott volt a standard.. a tanarak meg csak néztek, hogy mitől vagyunk ilyen hülyék/lusták.

Hát, szerintem ilyen lemorzsolódás mellett második évfolyamra már az összes költségtérítéses júzer átkerülne államira

Még azt is jó módszernek tartanám hogy az évfolyamban konstans 50 költségtérítéses user lenne, de átlag szerint félévente változna hogy éppen kik Lenne sírás-rívás

Egyébként úgy rémlik, hogy már én sem vagyok államilag finanszírozott, mert az állam csak 360 _felvett_ kreditig finanszíroz. Az, hogy 13500 a tandíjam felső limitje, meg annak köszönhető, hogy 96-ban iratkoztam. A 97ben iratkozottaknak még valami 30-40 rugó ez a limit, a fölött meg a határ... a csillagos ég

Szerintem ez a 360 kredites rendszer is jobb volt mint a mostani, hogy mindenki következmény nélkül orrba szájba vesz fel félévente 50-60 krediteket ("valami majd csak összejön") aztán nagyívben szarja le az egészet, ahelyett hogy megtervezne egy jó órarendet, arra netalán még be is járna, és netalán még el is végezné.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...