Haszprus

Valszám követelmények

©   Haszprus   |   bme

Kicsit megváltozott idén ez a tárgy, legalábbis a követelményrendszer. A zh 50 igaz-hamis állítás (definíció, tétel) megtippeléséből áll. Jó válasz +2 pont, rossz válasz -2 pont, válasz kihagyása 0 pont. Számítható, hogy 100 pont a max, és 40 kell minimum. A vizsga pedig: 10 igaz-hamis, minimum 8 kell, ez a beugró, utána húzott tetelbe (amikből 19 van) eső dolgok kifejtése bizonyításokkal együtt szóban. Gecc. Jól látjátok, eddig nem volt szóbeli, valamint ezután kimarad a számolás, mint olyan. Megszűnt továbbá a mákból átmenés intézménye.

Megszűnt? Nem tudom. Azért érzitek hogy az "1. Alapfogalmak, axiómarendszer" névre hallgató tétel könnyebb, mint öö hát nem tudom, mint az anyag vége felé levő bármelyik

Lehet, hogy kedden is erre fogok bejárni. Nem tudom. Még sose jártam be normálisan valszámra, szóbelihez viszont nem jönne rosszul az óra anyaga.

ps. az E1B-ben nem volt fűtés reggel, vagy csak jól titkolták. Egyébként érthetetlen számomra, hogy egy 230 fős keresztféléves kurzushoz miért rendelték ki az E1B-t. Valami nagyon nincs rendben a teremelosztó szoftverrel.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 16 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Gondolod, hogy nem lesznek ismétlődő kérdések a beugrókon ekkora mennyiségű kérdés mellett? Nincs az az előadó, aki 2-300 igaz-hamis kérdést kitalál.

Nem értem a kérdést, valszámból asszem valami 450 igaz-hamis állításunk van egy pdf-ben összegyűjtve, és azt mondta, hogy még bővít rajta egy kicsit

De a beugró csak 10 kérdésből áll, szóval kb. 45 vizsgára elegendő beugró kérdés létezik ha nem akar semmit kétszer megkérdezni…

Ha a ZH-ról beszéltél, az most már nem beugrós.

Ja de mindegy is, mint írtam az igaz-hamis kérdések össze vannak gyűjtve egy pdf-be, tehát éppenséggel be lehet seggelni onnan, csak vizsgához kevés lesz az.

Valszám szóbeli, vazz! Úgy nézem rájöttek, hogy csomóan tippelnek, nem számolnak...

Nincsenek számolások? Hát akkor mire van ez az egész, he? még egy tárgy szimpla szarság lesz ezentúl. :-(

A qrvaéletbe, pedig záróvizsgázni akartam ebből

mainframe nem kéne ehhez szóbeli, elég lenne kötelezően beadatni a számítások menetét…
Napkelet Csillaga-es kommenttől elhatárolódok

E1B: annak idején mi is mindig sapkában-sálban, meleg forralt bo... teával ültünk ebben a teremben évek óta nincs ott fűtés.

Napkelet Csillaga, nem úgy van, hogy a záróvizsga az mindenkinek aszerint megy, ahogy a tárgyat anno tanulta? Tematikára és nyelvre mindenképp.

Ralesk: hát lehet, hogy papíron igen, de én pl MI-ből simán az új tematika szerint záróvizsgáztam Tadeusznál (elkülönített záróvizsga)

Sajnos nem. A záróvizsga mindig az aktuális követelmények/tananyag alapján megy, és a hallgató dolga, hogy változott tananyag esetén megtanulja a különbözetet. :-(

Pedig milyen mókás lenne mondjuk ha lenne egy Korszerű oprendszerek nevű alaptárgyunk, ahol ma a windows 3.1-ről kéne beszélni a záróvizsgán

E1B-ben nincs hideg. Valójában az E ép. az egyik legkeményebben fütött az egész BME-n. Néha túlzottan is...
Napkelet Csillaga-hez csak annyit füznék hozzá, hogy eddig se voltak számolások. Nem kellett beadni. Szóval ezen abszolút nem változtattak most.

mainframe Hát azért a jobbak számolással csinálták meg azt a zh-t/vizsgát
Viszont az E1B-ben a seggem odafagyott hétfőn a padhoz.

Mindenki erre a kurv@ E.1.B-re siránkozik, hogy ott milyen hideg van. Én ott még nem fáztam soha. Egy hideg, téli napon a H meg a T meg az R ép. legfelső szintje tud cudar lenni!
Haszprus hát ja. A jobbak.

Hát most hideg van és csak 100-an fűtjük. És a hét első órája, szal egész hétvégén hűl előtte. Ha tele lenne a terem és mondjuk valamelyik hétközbeni nap közepe tájékán, biztos melegebb lenne.

Vigyetek be melegvizes palackokat, meg olajkályhákat tüntetőleg.

Bakter, ma is majdnem megf
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...