Haszprus

PersonalDNA: Generous Realist

©   Haszprus   |   life

PersonalDNA teszt eredménye.

Hogy egyetértek-e ezzel, az egy más kérdés. Mivel ez egy trusted only bejegyzés, ezért egy kis elemzés:

  • Igen, realista vagyok.
  • Bőkezű vagyok? Nem tudom, nincsenek emberek akiken tesztelhetném. De amíg voltak, addig talán elmondhattam hogy segítőkész voltam.
  • Igen, fontos a dolgok/dolgaim megjelenése, fontos a saját megjelenésem. Ezt a tulajdonságomat nagyjából 10-11. osztályban vettem fel.
  • Maszkulin vagyok? Kétségtelen.
  • Középmagas empátia? Nem tudom. Nem tudom. Rég tettem próbára empatikus képességeimet. Én nem mondanám magamról, hogy empatikus vagyok.
  • Ítlagos spontaneitás? Bizonyára. Vannak dolgok, amiket alaposan megszervezek, és vannak esetek, amikor meglepem az ismerőseimet azzal, hogy valamiben nagyon hirtelen benne vagyok, vagy valamit nagyon hirtelen eldöntök.
  • Az average agencyt nem tudom értelmezni, nyelvileg. Bár sejtem.
  • Alacsony bizalomszint. Na igen. Jelzi ezt a trusted userek bevezetése. Köszönöm a dolgot remek gimnáziumi osztálytársaimnak, valamint anyámnak.
  • Közepes-alacsonyan érdekel a dolgok funkcionalitása? Hát nem tudom, ez egy kurva nagy tévedés. Tény, hogy a ruhák nem a funkcionalitásról szólnak, de az is tény, hogy ruhán kívül gyakorlatilag semmire se költök ami nem rendelkezik megtérüléssel, azaz funkcionalitással.
  • Introvertált vagyok? Igen. Ez következik abból, hogy nem bízom az emberekben. Alapvetően azt gondolom, senkit se érdeklek.
  • Alacsony önbizalom? Igen. Különösen mióta a bme-re járok. Itt tapasztaltam meg hogy vannak olyan emberek akikhez sehol se vagyok.
  • Alacsony nyitottság? Igen. Még mindig nincs dvd-meghajtóm. Ez alátámasztja a magasfokú funkcionalitás-szeretetemet is, ugyanis egyszerűen nincs nagy szükségem dvd-meghajtóra. Persze az is igaz, hogy ez részben spúrság, részben rossz anyagi körülmények (nem mióta államis vagyok), részben meg fasztudja.
  • Alacsony feminitás? Kétségtelen.

via mefi

De jó lenne ehelyett a kurva script helyett egy szimpla imagemapet betenni.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

hát nemtom mennyire érdekel.. azért ittvan az enyém:
PersonalDNA | Your True Self Revealed - Fast Fun Free Personality Tests


Alapvetően azt gondolom, senkit se érdeklek.
ezt érdekes olvasni egy népszerű bloggertől

Köszi, megnéztem
Alapvetően azt gondolom, senkit se érdeklek.
ezt érdekes olvasni egy népszerű bloggertől

Valószínűleg némiképp torz önképem van, ezt alátámasztja hogy a teszt értékelése szerint engem nem érdekel a dolgok funkcionalitása. Informatikusként ne érdekelne a funkcionalitás? Meg az is, hogy meglehetősen szélsőséges lett az értékelésem (nézd meg a low-high értékeket).

Low extroversionöm lenne? Bloggerként? Nem tudom. Low openness? Informatikusként? Szóval van itt egy pár megkérdőjelezhető dolog.

De hogy népszerű blogger lennék. Nem tudom. Valóban vannak akiknek tetszik amit csinálok, ez kétségtelen. De… Na mindegy. Mondjuk egy blogtól nem várható el általánosságban, hogy sikeres legyen, legalábbis attól a műfajtól, amit én űzök, és már nem is célom azzá tenni. (Ha sikeres site-ot akarnék akkor indítanék megint valami szakmait, talán valami webfejlesztéssel foglalkozót, vagy ilyesmi.)

Negyed óra múlva indulnom kéne form zh-ra, de asszem össz. fél órányi tanulás + nembejárás eredményeként inkább elmegyek dunát fotózni. Vagy azt se, nemtom.

Itt meg az enyém. Asszem korrektül leír. Aki megszólja a feminitásomat, meghal. :|
PersonalDNA | Your True Self Revealed - Fast Fun Free Personality Tests

Szerintetek az agencyt hogy kell értelmezni?

(hatóerő iroda képviselet közbenjárás működés tevékenység ügynökség - szerintem ez valami általános aktivitási (vs. punnyadtsági) szintet jelez)

agency: Definition, Synonyms and Much More From Answers.com
The condition of being in action; operation.

talán vmi ilyesmi lehet..

hú.. mást is akartam írni.. de mennem kell megyek Kulcsra árvízfotózni
(Kulcs egy falu.. valahol itt: Google Local )

agency: the capacity, condition, or state of acting or of exerting power. (forrás: Definition of agency - Merriam-Webster Online Dictionary). Egyébként ez tipikusan egy olyan angol szó, aminek értem a jelentését, de nem bírnám lefordítani.

Nagyjából azt jelenti, mennyire irányítod a saját sorsodat. Az ilyen fatalista típusú embereknek ez alacsony, akik meg úgy gondolják, maguk irányítanak mindent az életükben, azoknak magas.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...