Haszprus

Intelligens bejegyzésajánló

©   Haszprus   |   fejlesztés

A bejegyzés minden kategóriájából ajánl további néhány bejegyzést.

Részletesebb működése: végigmegy az adott bejegyzés kategóriáin, és minden kategóriához megjelenít egy-egy ajánlódobozt a menüben. Hogy a menü ne nyúljon túl hosszúra, figyelembe veszi, hogy hány kategóriába tartozik a bejegyzés, ennek megfelelően limitálja az egyes kategóriánkénti ajánlatok számát (2-5 link/kategória tartományban). Ha a menüben galériaajánló is van, és a bejegyzés nemcsak fotós kategóriába tartozik, akkor a fotós kategóriából nem kerülnek elő ajánlatok.

Elképzelhetőnek tartok egy olyan fejlesztést ehelyett, vagy emellett, ahol egy doboz tartalma a bejegyzés kategóriái alapján a következőképp generálódik: veszi a bejegyzés kategóriáinak kételemű kombinációit. Ezeket a párokat and feltétellel kapcsolja belül, kívül pedig orral. Pl. egy bejegyzés kategóriái: barátok, sport, történelem. A doboz tartalma pedig: (barátok and sport) or (barátok and történelem) or (sport and történelem). Hátránya, hogy a kevés kategóriába tartozó postok még hátrányosabb megkülönböztetésben részesülnek, mint a mostani megoldás esetén. Ha van vmi véleményed, az érdekelne, akkor is ha te magad nem használnád ezt a feature-t.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 4 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

hasznos lehet. en egy kapcsolodo bejegyzesek ficsoron dolgozom, amely egy postban szereplo, meghatarozott kulcsszavak alapjan jelenit meg mondjuk 5 kapcsolodo bejegyzest a post alatt.

Az nekem már megvolt az internewsban, bár gondolkodtam rajta hogy itt is kéne, de végül nem Pedig nem rossz dolog, minimális pluszmunkát igényel.

Szerintem ez az új fícsör zsír dolog, én már rá is izgultam, álmok kapcsán.
Tuti hogy sok pluszkommentet fog generálni. Aki hozzászól valamihez, (pláne ha újonnan jött) az nyilván hozzá akar majd a hasonló témákhoz is.

Valójában azért hoztam létre gyorsba' mert észrevettem, hogy az egyik filmes bejegyzést pár óra alatt közel 200 lapletöltés érte, mert hivatkoztak rá valahol És hát nem hagyhattam hogy ezek a jóemberek mind rögtön továbbálljanak

Amúgy csak 2004 közepe óta létrehozott bejegyzésekből válogat, mert azoknak van címe, a többi ronda lenne (meg azokat stilisztikailag/tartalmilag sem érzem már megfelelőnek ). Úgyhogy az álmok nagyrészt így be sem kerülnek, mert azóta csak négyet írtam asszem…
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...