Haszprus

Félévzárás

©   Haszprus   |   bme

Vége ennek a félévnek is, az egyenleg 35 alaptantervi kredit, valamint egy számításelmélet szigorlat a vizsgaidőszakban (amit a meglehetősen rossz visszhangja miatt most mertem először megpróbálni, de így utólag ezt teljesen indokolatlannak látom). Nomeg persze egy labvez, ami nagyjából olyan volt, mintha lenne még egy 15 kredites tárgyam a beágyazott rendszerek fajtából, már ami a hétről hétre számonkérést illeti. Azt kell mondjam, lefárasztott, illetve lefárasztottam magam, mert olyan szinten utolsó pillanatban kezdtem készülni mindenre, hogy az egyszerűen elképesztő (és így adódott jónéhány alvás nélküli éjszakám a vizsgák előtt). Ez stratégiailag teljesen no-go, ilyet otthon egyedül ne csináljatok, és különben is szakértők szerint a legjobb példa az önkárosító stratégiára a halogatás.

Node félre a tanácsokat, a lényeg hogy vége, most pedig megpróbálok felépülni a teljes agyi és testi összeomlásból, ami ennek a hat hétnek (de különösen az utolsó három napnak) a hozománya volt.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!




Grat… Strandolj sokat, szauna, masszázs, vmi nő sem árt ilyenkor (egyébként vmiért az előző kommentem nagy részét a Safari leharapta, van ezen a bétán még mit csiszolni)


Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...