mainframe

Így hirdetnek ők

©   mainframe   |   life szánalmas

Magyarázat:

  • Az első az a hirdetés a Goldmann téri aluljáróban és környékén, amit már szóban jól kiröhögtünk...valahol, valakikkel. A következő már ilyen lesz: MUNKA! 06XX...
  • A másodikat is a Goldmannon lőttem, kicsit kevésbé olvasható, ezért kiírom: Ikrek erotikus takarítást vállalnak Nem, nem hívtam fel. Te megteheted. Ott a szám. Én legalábbis hacknek nézném.
  • A harmadik a legkülönösebb: a Fővám téren és közvetlen környezetében van felragasztva, igen sok példányban. Mindre ugyanott, ugyanúgy, ugyanazzal a piros filccel fel van írva hogy SAJNÁLOM. Így. Finom találgatás: Így udvarolnak a közgázosok? (El is határolódnék a saját kérdésemtől.)

A személyiségi jogokra meg az adatvédelemre meg magasról, barátaim. Aki kitette az utcára, az ne sírjon semmiért.

Update 22:30:: Oké mégis sírt valaki a személyiségi jogokért, ugyanis tényleg hoax volt a második cucc. SCH kupafeladat. Gondolhattam volna. (Gondoltam is, igazából.) Úgyhogy a szám most már el van mosva, ne is hívjátok.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Az erotikus takarítást, azt hogy kell?

Nem tudom, még sosem dolgoztam ilyet. De azért vannak ötleteim, erőltesd a fantáziádat.

CSI egyik epizódjában volt ilyen, ott gyakorlatilag takarított valami 3x kategóriás védőfelszerelésben, és a kedves tulaj néha-néha rámászott :| Nyilván utána gyilkosság lett belőle, szóval csak vigyázni

Gonosz ikertestvérek @ SCH Qpa. De ha nem, akkor már hívom is.

Hívd és számolj be a fejleményekről (esetleg blogold 'on the fly' )

A második kép valóban QPA, a 7. abszint beadása a csináljatok hype-ot című feladatra, a telefonszám pedig az egyik rendezőé. Az első meglepetés után már jókat szórakoztunk a kedves jelentkezőkön.

Szofi Ha vannak konkrét sztorik, mesélhetnél.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...